Χωρίς Φοίβο το σαββατοκύριακο

Χωρίς Φοίβο το σαββατοκύριακο

Χωρίς Φοίβο το σαββατοκύριακο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 265 ΦΟΡΕΣ

Λόγω της απεργίας των πλοίων ο Καλυμνιακός δεν μπορεί να είναι έγκαιρα στην Ρόδο. Ο αγώνας ορίσθηκε τελικά για τις 7 Δεκεμβρίου.

«Θεατές» θα είναι οι παίκτες, η τεχνική ηγεσία και οι Διοικούντες της ομάδας της Κρεμαστής, σε ότι αφορά την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς η ΕΠΣΔ για ιδιαίτερους λόγους οι οποίοι συντρέχουν, δεν μπορεί να ορίσει το ματς του Φοίβου με τον Καλυμνιακό για την ερχόμενη Κυριακή.

Πιο συγκεκριμένα:
-Αύριο υπάρχει απεργία στα πλοία και κατά συνέπεια θα δημιουργηθούν προβλήματα στα δρομολόγια και κατ’ επέκταση στις μετακινήσεις των ομάδων στα νησιά. Όπως έγινε γνωστό, την ερχόμενη Κυριακή το πλοίο της Blue Star, θα έρθει στις 15.00 στο νησί μας και θα αναχωρήσει στις 17.00, κάτι που σημαίνει πως η ΕΠΣΔ, δεν μπορεί σε αυτά τα χρονικά περιθώρια να ορίσει το παιχνίδι.

Όπως φαίνεται και στο πρόγραμμα της το ματς του Φοίβου με τον Καλυμνιακό, ορίσθηκε για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στο γήπεδο της Κρεμαστής.
Μάλιστα κάτι αντίστοιχο, προσπαθούσε χθες η διοργανώτρια αρχή και για το ματς του Αντίμαχου με τους Ιππότες.

Έτσι ο Σάββας Ορφανίδης και οι παίκτες του συνεχίζουν τις εντατικές προπονήσεις, προκειμένου να είναι σε καλή κατάσταση όλοι οι ποδοσφαιριστές και να αγωνισθούν κατά τον καλύτερο τρόπο εναντίον της ομάδας της Καλύμνου την άλλη Κυριακή, οπότε υπάρχει διακοπή πρωταθλήματος λόγω της διενέργειας της σχολής προπονητών από την ΕΠΣΔ.
Αυτό σημαίνει πώς είναι πολύ πιθανόν να είναι στη διάθεσή του για τον αγώνα αυτό, τόσο ο Χρήστος Λυμπερόπουλος, όσο ο Τόλης Παϊζάνος, αλλά και ο Αντώνης Γεωργαλής που δεν αγωνίσθηκε κατά του Ηρακλή Μαριτσών.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης