Αποκλεισμός για Καλυμνιακό και Βαθύ

Αποκλεισμός για Καλυμνιακό και Βαθύ

Αποκλεισμός για Καλυμνιακό και Βαθύ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 318 ΦΟΡΕΣ

ΠΑΟ Κω και Δόξα Κ. νίκησαν 3-1 και 3-0 αντίστοιχα τις ομάδες της Καλύμνου και πέρασαν στην επόμενη φάση του κυπέλλου

Εκπλήξεις είχαμε χθες στο κύπελλο Δωδεκανήσου, όσον αφορά τον όμιλο Νήσων. Στο νησί της Κω πραγματοποιήθηκαν δύο παιχνίδια, με τον ΠΑΟ Κω να φιλοξενεί στο στάδιο «Ανταγόρα» τον Καλυμνιακό και τη Δόξα Κ. στην Καρδάμαινα το Βαθύ.

Στο πρώτο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Καλυμνιακού με 3-1, ενώ στο άλλο ματς η Δόξα συνέτριψε το Βαθύ με 3-0. Και οι δύο ομάδες της Κω ανήκουν στη Β’ κατηγορία, πραγματοποιώντας την έκπληξη, αφού άφησαν εκτός θεσμού δύο ομάδες που αγωνίζονται στην α’ κατηγορία.

ΠΑΟΚ – Καλυμνιακός
Στο 5΄ ο Ξυπολιτάς Μ. με πέναλτι άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ, ενώ στο 35’ ο Κατσαρής ισοφάρισε (στο 12’ είχε νέο φάουλ στο δοκάρι) σε 1-1 με απευθείας φάουλ.
Στο 65’ με νέο πέναλτι ο Ζαΐμι έκανε το 2-1 για τον ΠΑΟΚ (αποβλήθηκε σ’ αυτή τη φάση ο Κοτσάνης), ενώ στο 72’ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Διαιτητές του αγώνα ήσαν οι κ.κ. Δημαράκης, Ατσαλάκης, Στάμος.

Οι ομάδες:
ΠΑΟΚ Κω: Ναίσκες, Νυστάζος, Μυλωνάς, Κασεμάι, Ρεΐσης (73' Μιχαηλίδης), Χατζηλάου, Σουλάι, Ξυπολιτάς Μ., Ζαρνακούπης (58' Ζαΐμι), Στεργαλλάς, Στεργιώνης.
ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ Αξιώτης, Κοτσάνης, Τρικοίλης, Πλάτσης, Κανέλλης, Κούρος, Χατζηδάκης (36' Κάννης), Βεζυρόπουλος (36' Κλειδαράς), Ζεμπιλάς, Κατσαρής, Χουρδάς.

Δόξα Κ. – Βαθύ
Στο 53΄ ο Χατζηπαναγιώτης με εύστοχο πέναλτι έκανε το 1-0, ενώ στο 80’ ο Κουρζής Α. και στο 89’ ο Πιθακάκης διαμόρφωσαν το 2-0 και 3-0 αντίστοιχα.
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Κρίκογλου, Πατσιαούρας, Καραμούτας

Οι ομάδες:
ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ : Μωραίτης, Ντινώρης Σ (85΄λ.τ Πιθακάκης)., Ντινώρης Α., Κουρζής Δ., Κουρζής Α., Τάλλαρος, Χατζηπαναγιώτης, Πατσαβούδης, Κατσαμούνδης (74' Παντελής), Χατζηαντωνίου, Κουρζής Σ.

Α.Ο ΒΑΘΥ : Πλακωτάρης, Ασπράς, Καμπούρης, Βρουβής, Ζαρούφης, Φέκκας, Κουλλιάς, Κουρσιώτης, Κόττορος (46' Καρακιόζης), Κοτσάνης (65' Aλαχούζος), Καράς (60' λ.τ. Μπιλλίρης).

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή