Παιχνίδι στα μέτρα τους

Παιχνίδι στα μέτρα τους

Παιχνίδι στα μέτρα τους

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 334 ΦΟΡΕΣ

Το «Ροδίων άθλησις» παίζει σήμερα στις 17.00 στην Αθήνα κόντρα στο Μίλωνα

Το «Ροδίων άθλησις» δίνει και σήμερα ένα δύσκολο παιχνίδι. Βρίσκεται στην Αθήνα και στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 των ανδρών ,θα αντιμετωπίσει τον Μίλωνα τον οποίο….γνωρίζει εν μέρει, από τα φιλικά που έδωσε το καλοκαίρι στην πρωτεύουσα. Μάλιστα στην μεταξύ τους φιλική συνάντηση το «Ροδίων άθλησις» είχε νικήσει με 3-1 σετ.

Και λέμε εν μέρει, γιατί ο Μίλωνας δεν είναι τη δεδομένη στιγμή η ίδια ακριβώς ομάδα που ήταν το καλοκαίρι.
Από τότε μέχρι σήμερα, έχει κάνει τις μεταγραφές της, έχει διορθώσει πολλά πράγματα και στα τελευταία παιχνίδια, δείχνει πώς δεν θα κινδυνεύσει.

Ωστόσο το «Ροδίων άθλησις» έχει «ανεβασμένη ψυχολογία» μετά τη νίκη επί του Οδυσσέα.
Οι παίκτες του Νίκου Αντωνιάδη, δείχνουν να προσαρμόζονται σιγά σιγά στις απαιτήσεις της κατηγορίας και το δείχνουν σε πολλά παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι τώρα. Πολλές ήττες κρίθηκαν στις λεπτομέρειες Συμπερασματικά λοιπόν, από αυτούς εξαρτάται η έκβαση του σημερινού αγώνα.

Αν η ομάδα του Ρ.Α. έχει την αγωνιστική εικόνα που πρέπει, μπορεί να πάρει το παιχνίδι αλλά και τους τρεις βαθμούς που θα ανεβάσουν την ομάδα ακόμα ψηλότερα.

Ο Νίκος Αντωνιάδης έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες του. Στην αποστολή βρίσκονται οι Μακρής Ν., Γιώτης Δ., Κοκολάκης Ε., Μαυράκης Κ., Κοτίτσας Δ., Μοσχούς Χ., Προδρομίδης Β., Χουσίδης Θ., Τσακογιάννης Ι., Μπαρδής Β., Καρύδας Ι., Γκένοφ Ντ

Ο ΜΙΛΩΝΑΣ
Ο κόουτς του Μίλωνα κ. Ντόζης θα στηριχθεί περισσότερο στους Αναστασόπουλο, Περγάμαλη, Πανούσο, Σπυριούνη, Τουρνάκη, Κεχρά, Μουσικά (λίμπερο) / Αθανασόπουλο, Παπασταματάτο Γ. και Παπασταματάτο N.

Διαβάστε ακόμη

Επιστροφή στην Καλλιθέα την Κυριακή για τον Κολοσσό H Hotels Collection με τον Ολυμπιακό!

Ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες για τα «Δρόμεια» η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Με το μυαλό στην Παναχαϊκή

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ «Οι νησιώτικες ομάδες είχαν… στήριξη από ψηλά!»

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ΕΦΟΑ

Στις 29 Μαΐου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΟΠ

Το πρόγραμμα το τοπικού μπάσκετ μετά το Πάσχα

Ξεχώρισαν οι Δωδεκανήσιοι στο Πανελλήνιο Πίστας Παίδων-Κορασίδων κι Εφήβων-Νεανίδων!