Βουλευτές της Αυστρίας στέλνουν μήνυμα στους Έλληνες: «Η ελπίδα έρχεται» (βίντεο)

Βουλευτές της Αυστρίας στέλνουν μήνυμα στους Έλληνες: «Η ελπίδα έρχεται» (βίντεο)

Βουλευτές της Αυστρίας στέλνουν μήνυμα στους Έλληνες: «Η ελπίδα έρχεται» (βίντεο)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 768 ΦΟΡΕΣ

Στην υποστήριξη που εκφράζουν προς το ΣΥΡΙΖΑ, μέσω σημερινού βιντεοσκοπημένου μηνύματός τους, βουλευτές του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Αυστρίας - το οποίο ηγείται του αυστριακού κυβερνητικού συνασπισμού με το συντηρητικό Λαϊκό Κόμμα- και των Πρασίνων της αντιπολίτευσης, αναφέρεται τηλεγράφημα του Αυστριακού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΡΑ), παραθέτοντας αποσπάσματα από σχετικές δηλώσεις επιμέρους βουλευτών.

Όπως σημειώνεται στο τηλεγράφημα και επισημαίνεται στην αρχή του βιντεοσκοπημένου μηνύματος, αυτό στρέφεται κατά της πολιτικής «φτωχοποίησης» που ακολουθεί η σημερινή ελληνική κυβέρνηση συντηρητικών και σοσιαλιστών και κατά της υποδαύλισης φόβου απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Η Ελλάδα αποφασίζει την επόμενη Κυριακή. Οκτώ βουλευτές της Αυστρίας εκφράζουν την αλληλεγγύη τους με τις Ελληνίδες και τους Έλληνες και μιλούν για τη Δημοκρατία και κατά της λιτότητας. Με αυτό το βίντεο στέλνουν ένα μήνυμα στην Ελλάδα: "Να έχετε θάρρος! Η ελπίδα έρχεται!"»

«Δεν νοιώθω πανικό και πιστεύω πως κανένας δεν πρέπει να έχει πανικό», δηλώνει, μεταξύ άλλων, η αντιπρόεδρος των Αυστριακών Σοσιαλδημοκρατών Καταρίνα Κουχάροβιτς, ο δε βουλευτής των Πρασίνων Πέτερ Πιλτς, απευθυνόμενος προς τους Έλληνες ψηφοφόρους τονίζει:

«Αγαπητές Ελληνίδες και Έλληνες, μην φοβάστε την Ευρώπη αν ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ».



Ως «ευκαιρία για την ευρωπαϊκή οικονομική πολιτική», θεωρεί «μια νίκη της ελληνικής Αριστεράς», ο αρμόδιος των Πρασίνων για δημοσιονομικά ζητήματα Μπρούνο Ρόσμαν, ο οποίος τονίζει ότι θα πρέπει να συζητηθεί μια διαγραφή μέρους του τεράστιου όγκου του ελληνικού χρέους και μια παράταση των προθεσμιών αποπληρωμής του, σύμφωνα δε με τη Νούρτεν Γιλμάζ, των Αυστριακών Σοσιαλδημοκρατών, «η ελληνική Αριστερά είναι η ελπίδα για ολόκληρη την Ευρώπη».

Πηγή: topontiki.gr

Διαβάστε ακόμη

Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν τα ξημερώματα με πυραύλους - Παγκόσμια ανησυχία για τις εξελίξεις

Ιράν: Ξεκίνησε επίθεση με δεκάδες drones κατά του Ισραήλ – Νετανιάχου: Είμαστε έτοιμοι

Meta: Αδυναμία σύνδεσης σε Facebook και Instagram αναφέρουν χρήστες

Πόλεμος στην Ουκρανία: η ζωή δύο χρόνια μετά τη ρώσικη εισβολή

Ο όρκος του Ιπποκράτη: Από το Ασκληπιείο της Κω στην Ιατρική Σχολή της Αντίς Αμπέμπα

Εμπρηστικός Ερντογάν μετά το «ναι» για τα F16: Ο αγώνας μας δεν τελείωσε ρίχνοντας τον εχθρό στη θάλασσα της Σμύρνης

Δέκα Ροδιακοί αμφορείς του 2ου αι.π.Χ. βρέθηκαν στην αρχαία πόλη Άμος

Ορατή και στην Ελλάδα σπάνια έκλειψη άστρου γίγαντα με αστεροειδή