Φιλικός θρίαμβος της Ρόδου

Φιλικός θρίαμβος της Ρόδου

Φιλικός θρίαμβος της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 289 ΦΟΡΕΣ

Τα «ελάφια» κέρδισαν χθες στο Δημοτικό Στάδιο τον Αστέρα Παστίδας με 8-2

Φιλικό παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας τους έδωσαν χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο, η Ρόδος με τον Αστέρα Παστίδας. Νικητές οι οικοδεσπότες με σκορ 8-2.

Οι δυο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο μέχρι το 60΄, οπότε και το σκορ ήταν στο 2-2, με πολλές φάσεις και καλή αγωνιστική εικόνα.

Από κεί κι ύστερα, τόσο ο Δημήτρης Σκούνας όσο κι ο Γιώργος Ορφανίδης πραγματοποίησαν αλλαγές θέλοντας να δουν την αγωνιστική κατάσταση όλων των παικτών τους, ο ρυθμός άλλαξε κι η Ρόδος σαφώς ανώτερη έφτασε στο θριαμβευτικό 8-2.

Στο χθεσινό παιχνίδι για την ομάδα της Ρόδου σκόραραν από δυο φορές οι Αλεξανδρίδης και Παυλίδης, τρεις ο Τσιούνης και μια φορά ο Σίμου.

Τα γκολ του Αστέρα Παστίδας πέτυχαν οι Πάπα και Διακάκης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Οι ομάδες:
Ρόδος: Ράντζα, Καντιμοίρης Στ., Καμπούρης, Γκαϊδας, Δήμας, Κουρέτας, Γεωργάς, Σίμου, Παυλίδης, Αλεξανδρίδης και Χατζηβαλσάμης. Στο β΄μέρος έπαιξαν και οι Πελεκάνος και Τσιούνης
Αστέρας: Ροδανάκης, Ορφανίδης Σ., Καλαϊτζίδης, Χαριτάκης, Καρύδης, Καλαγρής, Δραγάτης, Πάπα, Φτάκλας, Αεράκης και Τσαγγάρης. Στο β΄μέρος αγωνίσθηκαν και οι Παπαμιχαήλ, Κονόμι, Λενιού, Πολυχρόνης, Διακάκης, Παπαστεφάνου, Αποστολάτος, Αυγενικού Στ., και Κιζάλας.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή