Άγιοι Θεόδωροι: Στο ίδιο έργο θεατές

Άγιοι Θεόδωροι: Στο ίδιο έργο θεατές

Άγιοι Θεόδωροι: Στο ίδιο έργο θεατές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 341 ΦΟΡΕΣ

Για άλλη μία φορά, έφτασαν στην πηγή αλλά δεν ήπιαν νερό. Ηττήθηκαν 71-66 από τον Ίκαρο στη Νέα Σμύρνη

Το σκηνικό που διαδραματίστηκε το Σάββατο στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Γ’ εθνικής κατηγορίας, έχει επαναληφθεί αρκετές φορές στο παρελθόν για τη νεοφώτιστη ομάδα των Αγίων Θεοδώρων που έχασε ένα εκτός έδρας παιχνίδι στις λεπτομέρειες.

Παρά τη μεγάλη τους προσπάθεια στο 4ο δεκάλεπτο, δεν κατάφεραν να κλείσουν την ψαλίδα που δημιουργήθηκε στην 3η περίοδο και έχασαν με 71-66 από τον Ίκαρο, διατηρώντας ωστόσο τη διαφορά από το ματς του α’ γύρου, εάν κι εφόσον προκύψει μεταξύ τους ισοβαθμία.

Η ομάδα της Ρόδου έκανε ένα φανταστικό πρώτο ημίχρονο, παρά την απουσία τόσο του Βογιατζή όσο και του Αγγελόπουλου, που τελικά κρίθηκε ανέτοιμος και δεν ακολούθησε την αποστολή στην Αθήνα, και με πρωταγωνιστές τους Ματσαμά και Σκορδάλη, προηγήθηκαν 44-38.

Τα φάουλ του Εκινέ (τρία από το πρώτο δεκάλεπτο) και η έλλειψη συγκέντρωσης στην άμυνα στην 3η περίοδο έφεραν το επιμέρους 21-7(!) και ο Ίκαρος, με ηγέτη τον Άγγελο Συριστατίδη, που για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ξεπέρασε τους 20 πόντους στην επίθεση, κράτησε το προβάδισμα και στο τέλος τη νίκη.

Δεκάλεπτα: 22-22, 38-44(ημιχρ.), 59-51, 71-66
Διαιτητές: Μαντήλας, Τζαμάκου

Ίκαρος Νέας Σμύρνης (Μακρυδήμας): Μπουραζάνης 13(3), Βλασσόπουλος 2, Βούζας 9(1), Ντεφούδης 4, Συριστατίδης 24(4), Βουρλίτης 11, Δαρμογιάννης 8(2), Μιχαλόπουλος.
Άγιοι Θεόδωροι (Θωμίδης): Βλαχοδήμος 3(1), Ματσαμάς 17, Παπανικολάου 5(1), Σκορδάλης 19(3), Εκινέ 5(1), Κούρος 10, Μητσού, Αυγενικός 2, Κουϊμτζίδης, Ξυπολιτάς, Ντέντα 5

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή