Πήγε καλά η ΝΔ  στα Δωδεκάνησα

Πήγε καλά η ΝΔ  στα Δωδεκάνησα

Πήγε καλά η ΝΔ  στα Δωδεκάνησα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 717 ΦΟΡΕΣ

Μια πρώτη εκτίμηση του αποτελέσματος από τον αντιπεριφερειάρχη Χ. Κόκκινο

«Καλό» χαρακτήρισε το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα ο αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Κόκκινος, που ρωτήθηκε χτες από τους δημοσιογράφους, με αφορμή το εκλογικό αποτέλεσμα για το κόμμα, και με βάση το οποίο προέκυψε μόνο μία έδρα στο νομό.

Ειδικότερα, ο κ. Κόκκινος αναλύοντας τα ποσοστά των κομμάτων είπε ότι η Νέα Δημοκρατία πήγε καλά, αλλά θα μπορούσε να πήγαινε και καλύτερα, υπογραμμίζοντας ότι, ο ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα κατέγραψε οριακή νίκη.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι τα όργανα του κόμματος θα ασχοληθούν με το αποτέλεσμα, για να καταλήξουν σε εκτιμήσεις και να αποφασίσουν αν θα πρέπει να γίνουν αλλαγές σε πρόσωπα.

Συγκεκριμένα στις δηλώσεις του υπογράμμισε τα εξής: «Αν αναλογιστεί κανείς ότι η πανελλήνια διαφορά είναι 8,5 μονάδες διαφορά, μιλάμε για μία οριακή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα. Που σημαίνει ότι η Νέα Δημοκρατία πήγε ψηλά. Όπως επίσης πρέπει να πω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατέγραψε χαμηλότερα ποσοστά, από ότι πανελλήνια στην περιοχή.

Το ζητούμενο είναι ότι υπήρξε, μία ιδιαίτερη κινητοποίηση και ένα καλό ψηφοδέλτιο από τη Νέα Δημοκρατία στα Δωδεκάνησα, θα μπορούσαν να πάνε και καλύτερα τα πράγματα, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Εγώ ως στέλεχος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ θα ήθελα να πώ ότι δεν είναι ώρα εν θερμώ και εν βρασμώ και με την πίκρα της ήττας να γίνουν δηλώσεις που δε θα βοηθήσουν αντίθετα θα πρέπει να γίνουν συλλογικές διαδικασίες να λειτουργήσουν όλα τα όργανα του κόμματος με διαφάνεια και δημοκρατία όπως ταιριάζει σε ένα μεγάλο κόμμα όπως είναι η Νέα Δημοκρατία, να χαραχτεί πολιτική και το τι γίνεται από κει και πέρα, αν χρειάζεται να αλλάξουν κάποια πρόσωπα ή ανανέωση αυτό να ερευνηθεί αν έγιναν λάθη και παραλείψεις αυτά να διορθωθούν.

Ο Σαμαράς έκανε μία μεγάλη προσπάθεια ως πρόεδρος της ΝΔ και πρωθυπουργός 2,5 χρόνια, σίγουρα έκανε κάποια λάθη, δεν είμαι εγώ που θα ρίξει στον Καιάδα τις θετικές ενέργειες που έγιναν αλλά επειδή η ζωή και η πολιτική μας παρουσιάζει πολλές φορές απρόσμενα πράγματα, οφείλουμε με επιμονή να είμαστε κοντά στα γεγονότα.

Δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ, υπάρχει αγώνας αντοχής και όχι αγώνας ταχύτητας. Η ΝΔ να μην επαναπαυτεί ότι έχασε μόνο 2 μονάδες, αλλά να δει το πώς θα φέρει την εναλλακτική κυβερνητική πρόταση ώστε να διευρύνει την εκλογική της δύναμη».

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»