Με ερωτηματικό το ντέρμπι Άρης- Διαγόρας

Με ερωτηματικό το ντέρμπι Άρης- Διαγόρας

Με ερωτηματικό το ντέρμπι Άρης- Διαγόρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 374 ΦΟΡΕΣ

Τη μέρα, όπως και το γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα Άρης-Διαγόρας, θα αποφασίσει σήμερα η Επιτροπή Πρωταθλήματος. Κυριακή ζήτησαν προφορικά οι Αρχαγγελίτες, απαιτείται η συναίνεση του Διαγόρα

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η απόφαση που θα λάβει σήμερα η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΔ για τον ορισμό του ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries ανάμεσα στον Άρη και το Διαγόρα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η ομάδα του Αρχαγγέλου ζήτησε- σε πρώτη φάση προφορικά-ο αγώνας να προγραμματιστεί για την Κυριακή, ωστόσο η αποδοχή του αιτήματος εξαρτάται από τη συναίνεση του Διαγόρα.

Το κατά πόσο είναι διατεθειμένοι να δεχθούν κάτι τέτοιο οι «κυανέρυθροι», οι οποίοι παίζουν την Τετάρτη στην Κρεμαστή το νοκ άουτ ντέρμπι με το Φοίβο για το κύπελλο, παρέμενε μέχρι χθες το απόγευμα άγνωστο.

Σε κάθε περίπτωση, για να μην ορίσει το παιχνίδι η Επιτροπή Πρωταθλήματος για το Σάββατο, θέλει να έχει στη διάθεσή της το κοινό αίτημα των δύο ομάδων.

Όσο για το γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί το ματς, δεδομένου πως ο Άρης είναι τιμωρημένος με μία αγωνιστική αποκλεισμού έδρας, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η αρμόδια επιτροπή της Ένωσης εξετάζει αυτό των Καλυθιών (εφόσον ο αγώνας προγραμματιστεί για το Σάββατο), καθώς κι εκείνο της Παστίδας.
ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ
ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή