Υπήρξε δέσμευση...

Υπήρξε δέσμευση...

Υπήρξε δέσμευση...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 192 ΦΟΡΕΣ

Ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος, παρουσία του περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, ανέφερε στην τελετή για την κοπή πίτας του ΑΣΤΙΡ πως θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις τοποθέτησης συνθετικού τάπητα στο γήπεδο του λυκείου Ιαλυσού.

Η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΣΤΙΡ πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο το απόγευμα στο Santa Helena στην Ιαλυσό. Με την παρουσία των μελών του διοικητικού συμβουλίου, του προπονητικού επιτελείου και των αθλητριών, η οικογένεια της ομάδας από την Ιαλυσό αντάλλαξε ευχές για το 2015.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν , ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Κάλλιστος Διακογεωργίου και Χρήστος Ευστρατίου, η αντιδήμαρχος Ρόδου κ. Μαρίζα Χατζηλαζάρου, ο πρώην δήμαρχος Ιαλυσού και νυν δημοτικός σύμβουλος κ. Στέργος Στάγκας, η πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Ιαλυσού κ. Ερμιόνη Μπότσαρη και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Παρασκευή Μαλαματή και Λάζαρος Καλημέρης. Επίσης το «παρών» έδωσαν πολλοί φίλοι του συλλόγου και γονείς που πέρασαν ένα ξεχωριστό απόγευμα.

Μετά το καλωσόρισμα της πρόεδρου κ. Πόπης Καλτέκη σε όλους τους παρευρισκομένους και τις ευχές για καλή χρονιά και καλή πρόοδο, κι αφού υπήρξε αναφορά για τις έως τώρα αγωνιστικές και μη δραστηριότητες του συλλόγου, έγινε λόγος για την έλλειψη αθλητικών υποδομών στην περιοχή της Ιαλυσού και την ανάγκη εξεύρεσης λύσεων σχετικών με την άθληση όλων των πολιτών της ευρύτερης περιοχής.

Το λόγο έλαβε (εξαιτίας φαρυγγίτιδας του περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκου) ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος και αφού απένειμε τα εύσημα για την προσπάθεια του συλλόγου και την εκπροσώπηση της Ιαλυσού και της Ρόδου στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής γυναικείου ποδόσφαιρου, δεσμεύθηκε για την τοποθέτηση συνθετικού τάπητα στο γήπεδο του σχολικού συγκροτήματος Ιαλυσού (όπου προπονούνται τα παιδικά τμήματα του ΑΣΤΙΡ), έργο το όποιο θα δώσει πνοή στη νεολαία και θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες των μαθητών των τριών σχολείων πέριξ του γηπέδου όπως των συλλόγων της περιοχής.

Στη συνέχεια ο Στέργος Στάγκας τόνισε την αναγκαιότητα, όλοι μαζί να συνδράμουν για την υλοποίηση του έργου. Το ίδιο επεσήμανε και η πρόεδρος του Τ.Σ. Ιαλυσού κ. Ερμιόνη Μπότσαρη. Τέλος, βραβεύτηκε για την ανιδιοτελή πρόσφορα του στο σύλλογο ο δικηγόρος κ. Σταύρος Παναγιωτακόπουλος.


Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Την Παρασκευή 10/5 στην Πάτρα

Άψογη η διοργάνωση του “Aegean IPSC Cup 2024” από τον Σκοπευτικό Σύλλογο Ρόδου!

Τα αποτελέσματα στο τοπικό μπάσκετ

Πολύτιμες εμπειρίες για την ομάδα ρυθμικής γυμναστικής του Ροδίων Άθλησις

Πολύ καλή η παρουσία της Δάφνης Ρόδου στο διασυλλογικό στίβου Ανδρών-Γυναικών

Ρεκόρ του Γιώργου Λυμπέρη των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Σαφώς αναβαθμισμένος φέτος ο «2ος Δάφνινος Αγώνας» στο φράγμα της Απολακκιάς

Ιάλυσος-Φοίβος: Παίζουν με φόντο τον τελικό