Έτοιμος ο Μπρέσκα για να αγωνισθεί κατά του Άρη

Έτοιμος ο Μπρέσκα για να αγωνισθεί κατά του Άρη

Έτοιμος ο Μπρέσκα για να αγωνισθεί κατά του Άρη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 473 ΦΟΡΕΣ

Η 15η αγωνιστική κρύβει στο πρόγραμμα της ένα σπουδαίο παιχνίδι για τον Διαγόρα, που καλείται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον δυνατό Άρη Αρχαγγέλου και να αποδείξει για ακόμα μια φορά πως, δίκαια βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, συγκατοικώντας με τον Φοίβο Κρεμαστής, τον οποίο θα αντιμετωπίσει σε Κύπελλο και πρωτάθλημα στο άμεσο μέλλον, σε αγώνες που επίσης θα κρίνουν πολλά.

Ο Διαγόρας πριν από αυτά τα παιχνίδια, έχει να αντιμετωπίσει πάντως την ομάδα του Αρχάγγελου που είναι από τις ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο.
Αυτό τονίζει συνεχώς στους παίκτες του ο Πέτρος Ρουτζιέρης και οι συνεργάτες του σε καθημερινή βάση, μιλώντας για τα… εμπόδια που θα συναντήσουν. Τους εφιστούν την προσοχή και τη συγκέντρωση τους στο ματς.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΜΠΡΕΣΚΑ
Στο μεταξύ είναι σε καλή κατάσταση ο Μάριον Μπρέσκα κι αυτό φαίνεται και στις προπονήσεις. Ο διεθνής Σλοβάκος ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να αγωνισθεί, αλλά εκείνος που θα το κρίνει είναι ο Πέτρος Ρουτζιέρης.
Σε ότι αφορά το δελτίο του, οι άνθρωποι του Διαγόρα τόνιζαν χθες πως θα το πάρουν σήμερα κι ο ποδοσφαιριστής θα μπορεί πλέον να αγωνίζεται απρόσκοπτα με τα χρώματα της ομάδας. Η τεχνική ηγεσία γύμνασε κανονικά τους παίκτες της χθες κι οι πάντες έδειξαν να είναι σε καλή κατάσταση. Δεν ήταν όμως όλοι στη διάθεση του Πέτρου Ρουτζιέρη.

-Ο Στάθης Προβατίδης εξακολουθεί να ασκείται σε ατομικό πρόγραμμα κι είναι δύσκολο να παίξει κατά του Άρη, ακόμα κι αν σήμερα μπει σε κανονικούς ρυθμούς.
-Ο Σάββας Μπαούρης που αποχώρησε από την προπόνηση της Δευτέρας, ξεκίνησε ήδη θεραπείες για να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν.
Στο μεταξύ δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στο θέμα της απόκτησης του Πασκούλεφ ο οποίος εξακολουθεί να προπονείται με τον Διαγόρα και να αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις.


Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή