«Toυς ευχαριστούμε»

«Toυς ευχαριστούμε»

«Toυς ευχαριστούμε»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 455 ΦΟΡΕΣ

Η μητέρα του Μιχάλη Παπακαλοδούκα, Φωτεινή και ο αδελφός του Σωτήρης, ευχαριστούν τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες του τουρνουά στη μνήμη του

Το περασμένο σαββατοκύριακο έγινε στα Κοσκινού παιδικό ποδοσφαιρικό τουρνουά στη μνήμη του Μιχάλη Παπακαλοδούκα, που ως προπονητής προσέφερε τα μέγιστα και βοήθησε στο να δημιουργηθούν οι ακαδημίες-πρότυπο του Διγενή.

Ο σύλλογος των Κοσκινού και οι Ιππότες, αναγνωρίζοντας το έργο του Μιχάλη Παπακαλοδούκα διοργάνωσαν αυτή την αναπτυξιακή συνάντηση και η αλήθεια είναι πως στέφθηκε με επιτυχία βάσει της συμμετοχής, μακριά από κάθε βλέψη προς τον ανταγωνισμό. Η μητέρα του Μιχάλη Παπακαλοδούκα, Φωτεινή και ο αδελφός του Σωτήρης, θέλησαν μέσω της «ΑΡ» να ευχαριστήσουν τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι, ο καθένας από το δικό του πόστο, συνέβαλαν στο να διεξαχθεί το τουρνουά στη μνήμη του Μιχάλη. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Γιώργο Δανά, στον πρόεδρο του Διγενή Νίκο Μανωλάγκα, καθώς επίσης και σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν, τα παιδιά και τους προπονητές τους».

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή