Ιππότες: Οι επιστροφές τους κάνουν να αισιοδοξούν

Ιππότες: Οι επιστροφές τους κάνουν να αισιοδοξούν

Ιππότες: Οι επιστροφές τους κάνουν να αισιοδοξούν

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 335 ΦΟΡΕΣ

Στη βοήθεια των Καραπάτζου και Αγγελάκη μπορούν να ποντάρουν ξανά οι Ιππότες. Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί στην Αθήνα ο Αλιάι, που χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς

Ένα ξεκούραστο «τρίποντο», ελέω Εθνικού Αρχίπολης, καθώς και χρόνο για να προετοιμαστεί για τον εντός έδρας «τελικό» κόντρα στον ΑΕΡΑ για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, προσφέρει το ερχόμενο σαββατοκύριακο στους Ιππότες.

Οι άνθρωποι της ομάδας δεν έχουν χάσει την πίστη τους στη σωτηρία, ενώ την αισιοδοξία τους ήρθε να τονώσει η επιστροφή δύο ιδιαίτερα σημαντικών ποδοσφαιριστών.

Ο Παναγιώτης Καραπάτζος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό που τον άφησε εκτός δράσης για αρκετούς μήνες και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του προπονητή Λάκη Ζαχαρία, ενώ μέχρι το ντέρμπι με τους Αφαντενούς θα έχει επανέλθει και ο Γιώργος Αγγελάκης, ο οποίος ξεκουράστηκε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Στον αντίποδα, νοκ άουτ και μάλιστα μέχρι το τέλος της χρονιάς τέθηκε ο επιθετικός Αλιάι, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!