Τέσσερα CD με συλλογές για τη Ρόδο

Τέσσερα CD με συλλογές για τη Ρόδο

Τέσσερα CD με συλλογές για τη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 803 ΦΟΡΕΣ

Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου παραβρέθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι ο γνωστός dj και ραδιοφωνικός παραγωγός κ. Τάσος Γιασιράνης προκειμένου να προσφέρει στον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο τα τέσσερα CD- συλλογές αφιερωμένες στο νησί της Ρόδου.

Ο κ. Χατζημάρκος ευχαρίστησε τον κ. Γιασιρανη και δήλωσε ότι τέτοιες προσπάθειες είναι σημαντικές και δίνουν έμπνευση και παράδειγμα. Επιπλέον προσέθεσε ότι η Περιφέρεια θα είναι κοντά και θα στηρίξει την προσπάθεια του Τάσου Γιασιράνη στην επόμενη δημιουργία του για το νησί.

Ο Τάσος Γιασιράνης από την πλευρά του δήλωσε: ''Ευχαριστώ τον Γιώργο Χατζημάρκο για την πολύτιμη στήριξή του στην προσπάθειά μου. Είναι μια διεθνής έκδοση που στόχο έχει το νησί να έχει τη δική του cd συλλογή στο εξωτερικό. Στο επόμενο cd θα επανασυστήσουμε το νησί μέσα από τα δικά μας μάτια και τη δική μας οπτική...

Ευχαριστώ τον κόσμο που τόσα χρόνια με ακολουθεί και στηρίζει τις προσπάθειές μου, μου έδωσε την ευκαιρία και το προνόμιο να μοιραστώ μαγεία μέσω της μουσικής και ελπίζω με αυτές συλλογές να τους δημιουργώ υπέροχα συναισθήματα...''



Να σημειωθεί ότι η τέταρτη συλλογή του Τάσου με τίτλο ''Rhodes Experience'' κυκλοφόρησε σε επτά Ευρωπαϊκές χώρες και πούλησε πάνω από 2000 αντίτυπα. Ο κ. Γιασιράνης έχει κυκλοφορήσει τρία ακόμη CD τα οποία αφορούσαν το νησί μας, και κάθε φορά τα αφιέρωνε σε διαφορετική τοποθεσία του νησιού.

Το Rhodes Dreamline, το Rhodes Summer Chic και το Rhodes// Terme Di Calitea κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα αλλά και σε πόλεις του εξωτερικού, διαφημίζοντας με τον τρόπο αυτό το νησί μας.

Η εταιρεία Κlik records, κατέταξε την συλλογή ''Rhodes Experience'' στις κορυφαίες συλλογές της για το 2014 και διοργάνωσε ένα υπέροχο release party για την παρουσίασή της στα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου στην Κηφισιά.

Τα συνολικά τέσσερα CD του Tάσου Γιασιράνη έχουν πουλήσει συνολικά πάνω από 9000 αντίτυπα ενώ μάλιστα έχει βραβευτεί ήδη δύο φορές για τις συλλογές του. Ο ίδιος ετοιμάζει μια ακόμα συλλογή που θα περιλαμβάνει cd και dvd και θα κυκλοφορήσει μετά το Πάσχα.

Διαβάστε ακόμη

Αναφορά στον υπουργό Υγείας από τη Νέα Αριστερά για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου