Δήλωσε κι επίσημα συμμετοχή η Δωδεκάνησος στην Ευρωλίγκα!

Δήλωσε κι επίσημα συμμετοχή η Δωδεκάνησος στην Ευρωλίγκα!

Δήλωσε κι επίσημα συμμετοχή η Δωδεκάνησος στην Ευρωλίγκα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 314 ΦΟΡΕΣ

Στους ομίλους της Ευρωλίγκας για τη σεζόν 2015 ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Ιστορική ήταν η χθεσινή μέρα για τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος, αφού έγινε η πρώτη ομάδα στο νομό μας που θα πάρει μέρος σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η ομάδα της Ρόδου δήλωσε και επίσημα συμμετοχή στην Ευρωλίγκα και έτσι από 6 έως 8 Μαρτίου θα βρίσκεται στην τουρκική πόλη Yalova προκειμένου να παίξει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία του Γ.Σ. Δωδεκάνησος, αφού μετά από συντονισμένες προσπάθειες της διοίκησης, κατέστη εφικτό να παίξει στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση και να αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες για τα επόμενα χρόνια.

Υπεύθυνος της οργανωτικής επιτροπής για το ταξίδι στην Τουρκία έχει αναλάβει ο γενικός γραμματέας της ομάδας Τάκης Καλούδης, ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους Γιώργο Χατζηκαλημέρη, Τάκη Μιχαηλίδη και Πόπη Καλτέκη.

Οι όμιλοι της Ευρωλίγκας
A’ όμιλος: Μέγας Αλέξανδρος (Ελλάδα), Brno (Τσεχία), Konstansim (Πολωνία), Barsa (Ρωσία), Vareze (Ιταλία)
Β’ όμιλος: Γ.Σ. Δωδεκάνησος (Ελλάδα), Yalova (Τουρκία), Kaunas (Λιθουανία), London Titans (Αγγλία), Bilbao (Ισπανία)
Γ’ όμιλος: Albacete (Iσπανία), Only Friends (Ολλανδία), Bergamo (Ιταλία), Kardemir Karabuk (Τουρκία)

Στην Αθήνα ο Καλούδης
Στην πρωτεύουσα βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο γενικός γραμματέας του συλλόγου, Τάκης Καλούδης, προκειμένου να ρυθμίσει τις λεπτομέρειες του ταξιδιού στην Τουρκία, ενώ έχει επαφές με στελέχη της ΟΣΕΚΚ για το νέο πρωτάθλημα, το οποίο πρόκειται να ξεκινήσει τον Φεβρουάριο.

Αυτές τις μέρες το Δ.Σ. του Γ.Σ. Δωδεκάνησος, ο πρόεδρος και περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Κάλλιστος Διακογεωργίου και οι συνεργάτες του ασχολούνται με το ταξίδι στην Τουρκία, αφού μετά από αρκετά χρόνια μία ελληνική ομάδα θα περάσει τα στενά ελληνικά όρια και θα παίξει στην Ευρώπη.

Σε φουλ ρυθμούς η προετοιμασία
Όπως είναι εύλογο, οι αθλητές της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν και να απολαύσουν τη μοναδική εμπειρία της συμμετοχής στην Ευρωλίγκα. Το επίπεδο των ομάδων που θα αντιμετωπίσει ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος είναι υψηλό και φυσικά πρωταρχικός στόχος του συλλόγου είναι να παίξει καλά απέναντι σε «μεγαθήρια» του ευρωπαϊκού μπάσκετ με καρότσι.

Προς το παρόν, η προετοιμασία συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς υπό τις οδηγίες του προπονητή Αντώνη Μαρκάκη και του συνεργάτη του, Βαγγέλη Χατζηαντωνίου.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή