Αθωώθηκαν για το επεισόδιο στο νοσοκομείο

Αθωώθηκαν για το επεισόδιο στο νοσοκομείο

Αθωώθηκαν για το επεισόδιο στο νοσοκομείο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 986 ΦΟΡΕΣ

Στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου κάθισαν χθες δύο άνδρες και δύο γυναίκες Αλβανικής καταγωγής, κατηγορούμενοι για το επεισόδιο που προκάλεσαν πριν από επτά χρόνια στα επείγοντα του νοσοκομείου της Ρόδου όπου μάλιστα είχαν τραυματίσει και δύο άτομα.

Σε βάρος των τεσσάρων κατηγορουμένων ηλικίας από 30 έως 50 ετών ασκήθηκε ποινική δίωξη για διατάραξη ομαλής λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας και απλή σωματική βλάβη κατά συρροή από κοινού για τις οποίες και χθες αθωώθηκαν από το δικαστήριο.

Όπως τόνισαν τόσο οι ίδιοι οι κατηγορούμενοι που είναι συγγενείς μεταξύ τους όσο και ο συνήγορος υπεράσπισης τους κ. Σταύρος Παναγιωτακόπουλος, μόλις λίγα εικοσιτετράωρα πριν μία εκ των κατηγορουμένων είχε χάσει το παιδί της με αποτέλεσμα η συναισθηματική φόρτιση να είναι μεγάλη. Αυτή η κατηγορουμένη αισθάνθηκε αδιαθεσία στο νεκροταφείο όπου βρισκόταν και την μετέφεραν στα επείγοντα του νοσοκομείου όπου εκεί φοβούμενοι οι υπόλοιποι για την ζωή της αντέδρασαν έντονα με αποτέλεσμα να προκληθεί το επεισόδιο. Και οι τέσσερις εμπλεκόμενοι ζήτησαν συγγνώμη από το δικαστήριο και εξέφρασαν την λύπη τους.

Σημειώνεται πως το επεισόδιο στο νοσοκομείο έγινε στις 6 Αυγούστου 2008 όταν οι τέσσερις αλλοδαποί μπήκαν μέσα στα επείγοντα και παρά τις υποδείξεις των εφημερευόντων γιατρών, του νοσηλευτικού προσωπικού και των υπαλλήλων ασφαλείας του νοσοκομείου να αποχωρήσουν, άρχισαν να φωνάζουν, να βρίζουν, ενώ πετώντας καρέκλες προκάλεσαν αναστάτωση στους γιατρούς, τους νοσηλευτές και τους ασθενείς που βρίσκονταν εκεί.

Παράλληλα τραυμάτισαν και δύο άτομα, τα οποία χτύπησαν με τα χέρια και τα πόδια και πετώντας μεταλλικά καθίσματα.

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο