Συνεχίζει να προελαύνει ο Ορφέας

Συνεχίζει να  προελαύνει ο Ορφέας

Συνεχίζει να προελαύνει ο Ορφέας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 210 ΦΟΡΕΣ

Νίκησε χθες άνετα τον Ευαγόρα με 3-0 με ρεσιτάλ του Χρήστου Αποστολόπουλου, ο οποίος πέτυχε όλα τα τέρματα της ομάδας του

Καρακόνερο
Ούτε ο Ευαγόρας κατάφερε να βάλει φρένο στον εσχάτως ασταμάτητο Ορφέα, ο οποίος πέτυχε χθες για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του με 3-0 και από την τρίτη θέση στην οποία βρίσκεται σταθερά, συνεχίζει να διατηρεί μία «κρυφή» ελπίδα, μήπως και κάνει στην πορεία τη μεγάλη ανατροπή κόντρα στα προγνωστικά.


Οι «ερυθρόλευκοι» του Άρη Μιχαηλίδη είχαν ως μεγάλο πρωταγωνιστή το Χρήστο Στεργιόπουλο, ο οποίος πέτυχε και τα τρία τέρματα της ομάδας του.

Στο 50’ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Γκρέμσι μετά την ανατροπή του από το Βασιλόπουλο, στο 62’ «έγραψε» το 2-0 με ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, ενώ στο 80’ αξιοποίησε με άψογο πλασέ την έξυπνη πάσα του Πανούση.

Ο Ευαγόρας πάλεψε φιλότιμα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όταν και κατάφερε να περιορίσει, εκμεταλλευόμενος και τον ευνοϊκό άνεμο, την επιθετική δραστηριότητα του αντιπάλου του. Πάντως, οι τυπικά γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί στο 20’, αν ο Στεργιόπουλος ήταν πιο τυχερός και δεν έβλεπε το απ’ ευθείας φάουλ που εκτέλεσε να αποκρούεται από το δεξί δοκάρι της εστίας του Σαρρή. Στο δεύτερο μέρος οι όροι άλλαξαν, ο Ορφέας ανέβασε «στροφές», έγινε πιο ουσιαστικός και «καθάρισε» το ματς χωρίς να δυσκολευτεί.

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισαν ο διαιτητής Μίαρης και οι βοηθοί του Βούλγαρη και Καραγιάννης.
Οι συνθέσεις:

Ορφέας: Μαυρουδής, Τσεκούρης, Διακοηλίας, Τσίρκος, Στόιος (51’ Πανούσης), Ψαράς, Στεργιόπουλος, Γκρέμσι, Σκιαθίτης (50’ Καρπάτσης), Ντριλόν, Λουκίσας (73’ Αλαφάκης)

Ευαγόρας: Σαρρής, Τζοβάνι, Πελεκάνος, Βασιλόπουλος, Πέθακας, Αρνίτταλης (70’ Κουσιάς), Αθανασίου (82’ Τσατταλιός), Κακολίρης, Πολυταρίδης, Λυκοπάντης, Παπαντωνίου Α.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή