Πολύτιμες εμπειρίες αποκόμισε ο Αντώνης Ισκάς

Πολύτιμες εμπειρίες αποκόμισε ο Αντώνης Ισκάς

Πολύτιμες εμπειρίες αποκόμισε ο Αντώνης Ισκάς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 306 ΦΟΡΕΣ

Από τη συμμετοχή του στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα τοξοβολίας στη Λιβαδειά

Σημαντική η εμπειρία που αποκόμισε ο Αντώνης Ισκάς, τοξότης του 3ου ΓΕΛ Ρόδου και του Α.Σ. «Κένταυρος», από τη συμμετοχή του στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Λιβαδέων την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου και συμμετείχαν 82 συνολικά μαθητές –αθλητές, απ’ όλη την Ελλάδα.

Ο Αντώνης Ισκάς που συνοδευόταν από τον προπονητή του Σάββα Κηπουρό, αγωνίστηκε με άλλους 32 στην κατηγορία του και κατατάχτηκε 22ος. Ήταν η πρώτη του αγωνιστική εμπειρία, μετά από ενάμιση χρόνο περίπου στο άθλημα. Η οργάνωση του αγώνα ήταν υποδειγματική, με υπεύθυνο εκ μέρους της ομοσπονδίας το Νίκο Μπαλιάνη, συνδιοργανωτές την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας και την Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Βοιωτίας και είχε την στήριξη του Δήμου Λιβαδέων.

Την αποστολή του αθλητή και του προπονητή στήριξαν τα εκπαιδευτήρια πληροφορικής FUTUREKIDS, το ξενοδοχείο ΕΛΑΦΟΣ στον Προφήτη Ηλία και το Μπιστρό Καφέ Le Chef στα Κοσκινού. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 του μήνα η κοπή της πίτας του συλλόγου στο Μπιστρό Καφέ Le Chef σε οικογενειακό περιβάλλον, με το Θοδωρή Κηπουρό να είναι ο τυχερός που βρήκε το φλουρί και πήρε το δώρο, ένα σαββατοκύριακο με διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο ΕΛΑΦΟΣ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και χαιρέτησε ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Σέργιος Αϊβάζης. Ο υπεύθυνος της τοξοβολίας Τάκης Μιχαηλίδης αναφέρθηκε στην δραστηριότητα του συλλόγου μέσα σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες το προηγούμενο διάστημα και τα σχέδια για την χρονιά που ήδη τρέχει, και είναι να συμμετέχουν οι αθλητές του σε αγώνες που πραγματοποιούνται εκτός Ρόδου.

Επίσης ευχαρίστησε τους χορηγούς για τη στήριξη τους και τα ζαχαροπλαστεία Pane Di Capo για την προσφορά των εδεσμάτων για την εκδήλωση.

Περισσότερες πληροφορίες για το Ολυμπιακό άθλημα της Τοξοβολίας: τηλ. 6936618366,
Email: archery@islandgames.gr , Τάκης Μιχαηλίδης
Ο Αντώνης Ισκάς με τον προπονητή του Σάββα Κηπουρό στη Λιβαδειά
Ο Αντώνης Ισκάς με τον προπονητή του Σάββα Κηπουρό στη Λιβαδειά


Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή