Αισιοδοξούν για την απόλυτη επιτυχία

Αισιοδοξούν για την απόλυτη επιτυχία

Αισιοδοξούν για την απόλυτη επιτυχία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 201 ΦΟΡΕΣ

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έδωσαν την Παρασκευή και το Σάββατο περιμένουν πλέον οι 11 υποψήφιοι διαιτητές από το Βόρειο Συγκρότημα και οι 25 που έλαβαν μέρος στη σχολή της Ρόδου

Υπό το βλέμμα του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ, Χριστόφορου Ζωγράφου, διενεργήθηκαν την Παρασκευή και το Σάββατο, σε Κω και Ρόδο αντίστοιχα, οι εξετάσεις με τις οποίες ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα της τελευταίας σχολής διαιτησίας.

Στη διαδικασία έλαβαν μέρος 11 υποψήφιοι νέοι διαιτητές από το Βόρειο Συγκρότημα και άλλοι 25 από τη Ρόδο, οι οποίοι περιμένουν πλέον την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων σε περίπου δέκα μέρες.

Σημειώνεται, πως οι πρώτες εκτιμήσεις των ανθρώπων της διαιτησίας είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές και δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν επιβεβαιωθεί η επιτυχία του συνόλου των υποψηφίων.

Μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων διοργανώθηκε σεμινάριο διαιτησίας, ενώ ενδεικτική της αισιοδοξίας με την οποία αναμένονται τα αποτελέσματα, είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣΔ. Η διοργανώτρια αρχή συγχαίρει τους νέους διαιτητές και τους καλωσορίζει στην οικογένεια της διαιτησίας.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή