Αθωώθηκε για την αρπαγή της κόρης του

Αθωώθηκε για την αρπαγή της κόρης του

Αθωώθηκε για την αρπαγή της κόρης του

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 568 ΦΟΡΕΣ

Κατηγορούμενος για την αρπαγή πριν από επτά χρόνια από τη Κω της μόλις 3,5 ετών κόρης του, βρέθηκε χθες ημεδαπός στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου ο οποίος και απαλλάχτηκε από την κατηγορία.

Συγκεκριμένα, το δικαστήριο έκανε δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς των συνηγόρων υπεράσπισης κ.κ. Άκη Δημητριάδη και Κώστα Κουτσαντώνη σύμφωνα με τους οποίους το χρονικό διάστημα που ο πατέρας είχε φύγει με την ανήλικη κόρη του δεν ίσχυαν τα ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του, άρα δεν πρόκειται για αρπαγή αλλά για αυτοδικία, κατηγορία η οποία είναι πταίσμα και έχει ήδη παραγραφεί άρα ο κατηγορούμενος απαλλάσσεται.

Στην ίδια υπόθεση κατηγορούνταν και μία αλλοδαπή η οποία κρίθηκε αθώα λόγω αμφιβολιών. Η ιστορία της εξαφάνισης της μικρής Ζαχαρένιας τον Αύγουστο του 2008 είχε απασχολήσει έντονα τη κοινή γνώμη, ενώ από τη πρώτη στιγμή για την υπόθεση ενημερώθηκαν οι διωκτικές αρχές της χώρας μας και του εξωτερικού, αλλά και ο εθελοντικός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σύλλογος «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ο οποίος πραγματοποίησε ενημέρωση των πολιτών δια μέσου της ηλεκτρονικής του σελίδας για την εξαφάνισης της μικρής Ζαχαρένιας.

Η επιμέλεια της τριάχρονης Ζαχαρένιας είχε δοθεί στη μητέρα της. Στις 2 Αυγούστου του 2008, ο πατέρας της πήρε το παιδί και επί περίπου πέντε μήνες ζούσαν μαζί στο εξωτερικό. Τελικά παιδί και πατέρας εντοπίστηκαν στις 27 Δεκεμβρίου 2008 σε χώρα του εξωτερικού (στη Πολωνία σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού», στη Γαλλία σύμφωνα με τον πατέρα).

Διαβάστε ακόμη

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας