Απαντά με Εισαγγελέα η επιτροπή διαχείρισης του σταδίου «Ιωάννης Πρώτος»

Απαντά με Εισαγγελέα η επιτροπή  διαχείρισης του σταδίου «Ιωάννης Πρώτος»

Απαντά με Εισαγγελέα η επιτροπή διαχείρισης του σταδίου «Ιωάννης Πρώτος»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 309 ΦΟΡΕΣ

Θα κινηθεί με κάθε νόμιμο μέσo εναντίον όσων κατηγορούν ότι δεν αφήνει να χρησιμοποιούνται οι εγκαταστάσεις

Επιστολή, μέσα από την οποία ενημερώνει ότι θα επισκεφτεί την εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ρόδου, απέστειλε χθες προς τον τοπικό Τύπο η επιτροπή διαχείρισης του σταδίου «Ιωάννης Πρώτος».

Ο λόγος είναι η διαμαρτυρία που έγινε από κάποιους γονείς και είδε το φως της δημοσιότητας στην εφημερίδα Γνώμη την περασμένη Δευτέρα, όπου και αναφέρεται πως το στάδιο δεν δίδεται όπως πρέπει για χρήση. Τα μέλη τη αρμόδιας επιτροπής αναφέρουν πως αν δεν ανακαλέσουν αυτοί οι οποίοι τα κατηγόρησαν, θα στραφούν με κάθε νόμιμο μέσο εναντίον τους…
Η επιστολή της επιτροπής:

«Με ιδιαίτερη έκπληξη αναγνώσαμε στο φύλλο της 23ης Μαρτίου 2015, της έγκριτης εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ», στην σελίδα 35, επιστολή διαμαρτυρίας γονέων, με τίτλο «Στιβική διαμαρτυρία γονέων!», με την οποία, ούτε λίγο, ούτε πολύ, εγκαλούμαστε για όσα συκοφαντικά σε αυτήν αναφέρονται εις βάρος μας και τα οποία καμία σχέση δεν έχουν με την αλήθεια.

Τους συντάκτες της συγκεκριμένης επιστολής, ούτε τους ξέρουμε, ούτε έχουμε έλθει σε κάποια επαφή μαζί τους και επειδή γίνεται κάποια αναφορά στο σωματείο του «Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ», θα θέλαμε πολύ να μας ενημερώσει κάποιος υπεύθυνος, αν η συγκεκριμένη επιστολή, συνδέεται με οποιονδήποτε τρόπο με το συγκεκριμένο Σωματείο.

Σε κάθε περίπτωση, για όσα συκοφαντικά αναφέρονται εις βάρος μας, θα επισκεφθούμε άμεσα τον Αξιότιμο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, προκειμένου να τον ενημερώσουμε επισταμένως και δια ζώσης.

Δια της παρούσης μας δηλώνουμε προς τους συντάκτες της επιστολής, ότι αρνούμαστε να απολογηθούμε σε οποιονδήποτε μας θίγει, μας κατηγορεί και μας συκοφαντεί δημόσια και διά του τύπου, επιφυλασσόμαστε δε, σε περίπτωση που δεν ανακαλέσουν άμεσα και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, ήτοι δημόσια και δια του τύπου, όσα συκοφαντικά μας καταλογίζουν, ότι θα στραφούμε με κάθε νόμιμο μέσο και τρόπο εναντίον τους, προκειμένου να υπερασπιστούμε την τιμή και την υπόληψή μας.

Ο πρόεδρος: Καρακόπουλος Σίμος
Ο αντιπρόεδρος: Μουστουχάς Ιωάννης
Τα μέλη: Ράμμος Σπύρος, Μαριέττος Μανώλης, Αναγνώστου Μανώλης»

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή