Άγγελος Τσάμης: «Από τις καλύτερες ομάδες που έχω παίξει, ο φετινός Κολοσσός»

Άγγελος Τσάμης: «Από τις καλύτερες ομάδες που έχω παίξει, ο φετινός Κολοσσός»

Άγγελος Τσάμης: «Από τις καλύτερες ομάδες που έχω παίξει, ο φετινός Κολοσσός»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 109 ΦΟΡΕΣ

Στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Κολοσσού H Hotels, Άρης Λυκογιάννης, δεν μπορούσε να μην απονείμει τα εύσημα στην επιθετική λειτουργία της ομάδας του: «Ήταν ένα παιχνίδι που είχαμε προετοιμαστεί να παίξουμε κόντρα σε μία ομάδα που μετά τις αλλαγές βρήκε καλύτερη χημεία και που κατά μέσο όρο στην έδρα της πετυχαίνει 82 πόντους και παίζει στο ανοικτό γήπεδο.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα ήμαστε συνεπείς στο κομμάτι αυτό, εκτός από τα τελευταία επτά-οκτώ λεπτά που μπήκαν ασύλληπτα σουτ στο ανοικτό γήπεδο.

Γενικά στην άμυνα ήμασταν σε καλή μέρα, ενώ στην επίθεση σε εξαιρετική μέρα γιατί διαβάζαμε ό,τι μας έδινε η άμυνα των Τρικάλων.

Συνεχίζουμε αυτό που κάνουμε. Απομένουν τέσσερα παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε».

Από την πλευρά του, ο Άγγελος Τσάμης δεν έκρυψε πως μετά από έξι χρόνια σ’ αυτή την ομάδα, φέτος είναι η καλύτερη χρονιά και παρότρυνε τη διοίκηση να κρατήσει προπονητή και παίκτες για του χρόνου:

«Όσον αφορά στην επίτευξη του στόχου, που ήταν η παραμονή, έχει τελειώσει, γιατί πλέον είμαστε πιο κοντά στα play offs.

Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και από τις δύο πλευρές. Σε κάποια σημεία ήμαστε πιο τυχεροί και πιο καλοί στην άμυνα και έτσι ήρθε η νίκη.

Είχαμε πολλά σουτ ελεύθερα και το τρίποντο φέτος είναι στο παιχνίδι μας. Ένα τέτοιο παιχνίδι κάναμε και στη Δράμα.

Προσπαθούσαμε να πάρουμε ό,τι μας έδινε η άμυνα, αλλά ευτυχώς για εμάς βάλαμε πολλά τρίποντα.

Είναι ωραίο συναίσθημα να παίζεις στα Τρίκαλα και σε μία καλή έδρα. Ο κόσμος πιστεύω πως ευχαριστήθηκε το παιχνίδι.

Προσωπικά, είμαι χαρούμενος γιατί ύστερα από δύο μήνες γύρισα υγιής. Είμαι έξι χρόνια στον Κολοσσό και πραγματικά είναι από τις καλύτερες ομάδες που έχω παίξει η φετινή. Η διοίκηση πιστεύω να κρατήσει τον προπονητή και τους περισσότερους παίκτες και την επόμενη σεζόν.

Καλή συνέχεια στα Τρίκαλα και εύχομαι να παραμείνουν στην Α1».

Ο τεχνικός των Τρικάλων, Κώστας Φλεβαράκης, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Όταν μία ομάδα έχει 16/25 τρίποντα εκτός έδρας, είναι ένα ποσοστό που μπορεί να είναι ρεκόρ και πιστεύω πως δύσκολα θα είχαν τα ίδια ποσοστά κάποια παιδιά ακόμα και αύριο. Παρ’ όλα αυτά, αυτό δίνει μεγάλη αξία στη νίκη τους. Τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Αυτό προκάλεσε εκνευρισμό στην ομάδα μας. Το σκορ πήγε ψηλά και ο Κολοσσός είναι ομάδα play offs. Είχα πει στον α’ γύρο πως η χημεία που έχει είναι πολύ καλή. Δικαιολογημένα και άξια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται».

Τέλος, ο κορυφαίος παίκτης των γηπεδούχων, Σλάβεν Τσούπκοβιτς, σχολίασε: «Τι να πει κανείς για το παιχνίδι. Παίξαμε μαλθακά κι ειδικά στην άμυνα. Προσπαθήσαμε να σταματήσουμε τα τρίποντά τους, αλλά είχαν ένα ποσοστό ευστοχίας μεγάλο. Παίξαμε απέναντι σε μία καλή και έξυπνη ομάδα.

Συγχαρητήρια στον Κολοσσό και σίγουρα αυτή η ομάδα αξίζει να παίξει στα play offs».

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή