Τα χάλια της πόλης

Τα χάλια της πόλης

Τα χάλια της πόλης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 203 ΦΟΡΕΣ

Αναφέρει αναγνώστης της «Ροδιακής» τα εξής:
«Με αφορμή προηγούμενο δημοσίευμά σας, περί ...πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης με το στέγνωμα χαλιών στην Πλατεία Κύπρου, επιτρέψτε μου να δείξω άλλο ένα δείγμα πολιτισμού και καθαριότητας των ευτυχώς μειοψηφίας πολιτών!

Στην πρώτη φωτογραφία μπορείτε να δείτε ένα διπλό στρώμα, πεταμένο από 24 Μαρτίου παρακαλώ, ξέροντας ότι την 25 Μαρτίου είναι αργία και δεν περνάνε τα σκουπίδια, και μάλιστα ήταν στην μέση και κάποιοι το ‘βαλαν στην άκρη! Οι “κακές γλώσσες” λένε, ότι ΔΕΝ είναι από συμπολίτη μας παρά από κάποιο γειτονικό κατάστημα στρωμάτων!

Γιατί ο άνθρωπος να το πετάξει στην γειτονιά του; με τόσες βροχές αυτό το στρώμα έχει γίνει ασήκωτο στην κυριολεξία! Στην δεύτερη φωτογραφία, όπως μπορείτε να θαυμάσετε, κάποιοι πετάνε τα σκουπίδια τους στο δρόμο μέσα. Με ανοιχτές σακούλες, να τις σκίζουν οι γάτες, να μυρίζουν και στην ουσία να μην τους νοιάζει!

Η κατάσταση αυτή είναι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Δείγματα πολιτισμού λοιπόν, με πολλούς υπεύθυνους, και πρώτα από όλα εμάς, που αδιαφορούμε όταν βλέπουμε τους συγκεκριμένους που κοιτάνε την βόλεψή τους! Όλα αυτά επί της Αθηνών 70, πολύ κοντά σε σπίτια με μπαλκόνια, και ευτυχώς ακόμα δεν πιάσαν οι ζέστες!

Διαβάστε ακόμη

Μόνο το 50% των υλικών είναι κατάλληλο για ανακύκλωση

Σχόλιο του διευθυντή της Α’ Χειρουργικής Κλινικής κ. Γιώργου Τριάντου για τα τροχαία ατυχήματα στη Ρόδο

Η βράβευση του Γιώργου Ζαχαριάδη

Η γενική συνέλευση της F.E.V.R. (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Θυμάτων Τροχαίων) θα διεξαχθεί στη Ρόδο στις 26-28 Απριλίου 2024

Α. Κολιάδης: Ευθύνη της ΕΤΑΔ τα αυθαίρετα σε αιγιαλό και παραλία

Ξεπέρασε τις 114.000 εγγραφές η επιστολική ψήφος

Τη νότια Ρόδο επισκέφθηκε το σαββατοκύριακο ο Πύρρος Δήμας

Η προσφορά του συλλόγου «Αγία Μαρίνα»