Με οδηγό το ντέρμπι των «αιωνίων» η Ρόδος στο Οικονομίδειο

Με οδηγό το ντέρμπι  των «αιωνίων» η Ρόδος στο Οικονομίδειο

Με οδηγό το ντέρμπι των «αιωνίων» η Ρόδος στο Οικονομίδειο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 153 ΦΟΡΕΣ

Να αξιοποιήσουν την καλή ψυχολογία που κουβαλούν από τον αγώνα με το Διαγόρα θέλουν οι "πράσινοι" στο σημερινό ματς με τον Ιάλυσο

«Λαβωμένη», αλλά και ορκισμένη να καταθέσει ψυχή προκειμένου να κατακτήσει ένα τεράστιας αξίας «διπλό», θα εμφανιστεί σήμερα η Ρόδος στο Οικονομίδειο, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Ιάλυσο για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.

Μετά την ολοκλήρωση του χθεσινού χαλαρώματος ο προπονητής Σάββας Ορφανίδης δεν ανακοίνωσε δεκαοκτάδα, προτιμώντας να καλέσει το σύνολο των ποδοσφαιριστών του στο σημερινό γεύμα (στη 1 το μεσημέρι) κι εκεί να λάβει τις αποφάσεις του για τη σύνθεση της αποστολής.

Ο λόγος έχει να κάνει με τη μικρή πιθανότητα που υπάρχει να συμπεριληφθεί στις επιλογές του ο Χρήστος Τσιούνης, που νιώθει τη μέση του κάπως καλύτερα, καθώς και ο Γιώργος Κουρέτας, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση.

Υπενθυμίζεται, πως εκτός μάχης θα μείνουν ο Χρήστος Αμανατίδης, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με το Διαγόρα και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, ο Φώτης Χατζηβαλσάμης, που έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς, καθώς και ο τιμωρημένος Μανώλης Ευγενικός.


ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή