Απoφάσεις πριν τη σέντρα στο Διαγόρα

Απoφάσεις πριν τη σέντρα στο Διαγόρα

Απoφάσεις πριν τη σέντρα στο Διαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 105 ΦΟΡΕΣ

Έκαναν θεραπείες οι τραυματίες

Μόνο νίκη θέλει στον αυριανό αγώνα ο Διαγόρας. Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ, ο «γηραιός» υποδέχεται τη Ρόδο σ’ ένα ντέρμπι «αιωνίων» βγαλμένο από τα παλιά, καθώς και οι δυο ομάδες είναι στο… κόλπο για την κατάκτηση του τίτλου της Α΄ Κατηγορίας.

Οι «κυανέρυθροι» που προέρχονται από το 0-0 με τον Ιάλυσο στο «Οικονομίδειο», αποτέλεσμα που τους έδωσε αβαντάζ στην κατάκτηση του τίτλου. Έτσι το μόνο αποτέλεσμα που τους ενδιαφέρει στο αυριανό ματς, είναι η νίκη καθώς μ’ αυτήν θα θέσουν νοκ άουτ την αυριανή τους αντίπαλο.

Στον αγωνιστικό τομέα ο «γηραιός» έχει προβλήματα αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα σε ότι αφορά τη συμμετοχή των τεσσάρων τραυματιών.

Χρήστος Λυμπερόπουλος, Πάρης Ανδράλας, Ιβάν Αλιμπάς και Πασκούλεφ έκαναν θεραπείες και θα αποφασισθεί την τελευταία στιγμή αν τελικά μπορούν να αγωνισθούν.

Το πιο πιθανόν πάντως κι αφού υπάρχουν προβλήματα συμμετοχής βασικών ποδοσφαιριστών, να κληθούν όλοι από τον Γιώργο Φοιρό να βρίσκονται στο γήπεδο αύριο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ
Στο μεταξύ και με αφορμή το αυριανό ντέρμπι, από τη Διοίκηση του Διαγόρα εξεδόθη η παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο Γ.Σ Διαγόρας στο πλαίσιο των αγώνων πλέι οφ, για την ανάδειξη του πρωταθλητή Δωδεκανήσου περιόδου 2014-2015, πριν το ντέρμπι της Κυριακής 26-04-2015 στις 5μ.μ. με τον Α.Σ. Ρόδος, στο Δημοτικό Στάδιο «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» ανακοινώνει τα εξής:

-Οι φίλοι της φιλοξενούμενης ομάδας, για τη ευκολότερη πρόσβασή τους, θα εισέλθουν από την Θύρα 3 (στο ρολόι) και θα καθίσουν στις κερκίδες της δεξιάς πλευράς.

-Οι φίλαθλοι του Διαγόρα και οι κάτοχοι «εισιτηρίων διαρκείας» θα εισέλθουν από τις Θύρες «1» και «2» και θα καθίσουν στη σκεπαστή.

-Οι εκπρόσωποι του ηλεκτρονικού και γραπτού Τύπου με την επίδειξη της κάρτας που τους έχει προμηθεύσει η ΕΠΣΔ, θα εισέλθουν από την Θύρα «1» και θα καθίσουν στα δημοσιογραφικά θεωρεία. Οι φωτορεπόρτερ θα φροντίσουν να δείξουν την απαιτούμενη ταυτότητα στον παρατηρητή αγώνα και θα μεταβούν πίσω από τα τέρματα».

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή