Φλέγεται από ενθουσιασμό η Ρόδος!

Φλέγεται από ενθουσιασμό η Ρόδος!

Φλέγεται από ενθουσιασμό η Ρόδος!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 352 ΦΟΡΕΣ

«Μας είχαν τελειωμένους, σήμερα διεκδικούμε τον τίτλο, δώστε τα όλα για τη νίκη», είπε στους παίκτες του ο Σάββας Ορφανίδης

«Φωτιά» πήρε η Ρόδος μετά την τεράστια νίκη επί του Διαγόρα με 2-0, η οποία της δίνει τη δυνατότητα να στεφθεί αύριο πρωταθλήτρια, εφόσον πάρει το «τρίποντο» και κόντρα στον Ιάλυσο.

Προπονητές, παίκτες, διοίκηση και κόσμος πάλλονται από ενθουσιασμό, όχι μόνο λόγω της επιτυχίας έναντι του «αιώνιου» αντιπάλου καθ’ αυτής, αλλά και της έξοχης εμφάνισης. Η ομάδα ήταν… «να την πιεις στο ποτήρι», όπως έλεγαν χθες άπαντες στο «πράσινο στρατόπεδο» και περιμένουν τα ακόμα καλύτερα στον αυριανό «τελικό» του Δημοτικού Σταδίου.

Η αποτίμηση του ματς με το Διαγόρα έγινε πριν από την έναρξη της χθεσινής χαλαρής προπόνησης, με το Σάββα Ορφανίδη να επιχειρεί μεν να διατηρήσει την ψυχολογία των παικτών του σε «καυτά» επίπεδα, ταυτόχρονα όμως να προσπαθεί τη διατηρήσει εντός ορίων, αφού γνωρίζει πως είναι πολύ εύκολο από κινητήριος δύναμη, ο ενθουσιασμός να μετατραπεί σε τροχοπέδη.
«Μείνετε συγκεντρωμένοι και ήρεμοι. Πριν από δέκα μέρες μας είχαν τελειωμένους, όμως να που διεκδικούμε το πρωτάθλημα. Δώστε τα όλα να πάρουμε τη νίκη και να κατακτήσουμε τον τίτλο. Μην ξεχνάτε πως ήμαστε η Ρόδος», είναι ένα απόσπασμα από τα όσα είπε στους ποδοσφαιριστές του ο Σάββας Ορφανίδης.

Η χθεσινή μέρα ήταν αφιερωμένη στην αποφόρτιση. Οι παίκτες που συμμετείχαν στο ντέρμπι με το Διαγόρα έκαναν χαλάρωμα και μασάζ, ενώ εκείνοι που δεν πήραν χρόνο συμμετοχής εξασκήθηκαν στην κυκλοφορία της μπάλας.

Σε ό, τι αφορά στους τραυματίες, ο Χρήστος Αμανατίδης και Απόστολος Τσιούνης δεν έδειξαν να επηρεάζονται αρνητικά από την υπερπροσπάθεια της Κυριακής, αισθάνονταν καλύτερα σε σχέση με το πώς τελείωσαν τον προηγούμενο αγώνα με το Φοίβο και αύριο αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά, ακόμα κι αν χρειαστεί να τους γίνει ένεση.
Ο Ανδρέας Τρίγκας, ο οποίος έμεινε εκτός ντέρμπι λόγω προβλήματος στο δικέφαλο, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του σήμερα.

Ευχαριστίες σε κόσμο και Διαγόρα
Ιπποτική ανακοίνωση εξέδωσε λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι της Κυριακής, η διοίκηση της Ρόδου:
«Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος μετά και τη λήξη του σημερινού αγώνα ανάμεσα στις δύο ιστορικές ομάδες τις πόλης μας, θέλει να ευχαριστήσει την διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας μας και να ευχαριστήσει τους φιλάθλους και των δύο ομάδων για την κόσμια παρουσία και συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια του αγώνα.»

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή