Ζωντανή εικόνα από τη Νίσυρο

Ζωντανή εικόνα  από τη Νίσυρο

Ζωντανή εικόνα από τη Νίσυρο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 488 ΦΟΡΕΣ

Πέρασαν 40 ημέρες από τότε που τοποθετήθηκε κάμερα από τον Δήμο Νισύρου εξωτερικά στο κτίριο της Ι.Μ. Σπηλιανής, η οποία σε εικοσιτετράωρη βάση μεταδίδει ζωντανή την εικόνα του Μανδρακίου στην ιστοσελίδα του Δήμου στο διαδίκτυο και 20 ημέρες από τότε που η εικόνα αυτή μεταδίδεται και στην ιστοσελίδα της κάμερας όπου προβάλλονται αντίστοιχες εικόνες από άλλες χώρες.

Τα μηνύματα από τους συμπατριώτες μας της διασποράς οι οποίοι φέρνουν καθημερινά τη Νίσυρο στο σπίτι τους, είναι συγκινητικά.

Η διεθνής ιστοσελίδα της κάμερας (http://www.skylinewebcams.com) στην οποία το υλικό για τη Νίσυρο εμπλουτίζεται συνεχώς, παρουσιάζει εντυπωσιακή επισκεψιμότητα με περισσότερες από 1000 επισκέψεις ημερησίως από το εξωτερικό, αποδεικνύοντας έτσι ότι, συμβάλλει με τον καλύτερο τρόπο, στην τουριστική προβολή του νησιού.

Αυτή είναι και η καλύτερη απάντηση σε όσους έβλεπαν με καχυποψία την τοποθέτηση της κάμερας καθώς και σε όσους για τους δικούς τους λόγους είχαν εναντιωθεί στην τοποθέτηση της.

Διαβάστε ακόμη

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Αποτροπιασμός Νικητιάδη στη Βουλή για τα όσα ακούγονται για το μουσείο στη Νίσυρο

Νικητιάδης για την υπόθεση αρχαιοφύλακα Νισύρου: «Να μην μείνει κλειστό το μουσείο» – Μενδώνη: «Έχουν ήδη δοθεί οι εντολές»

Νίσυρος: Νέες καταγγελίες για τη δράση του αρχαιοφύλακα

Χρ. Κορωναίος, δήμαρχος Νισύρου: Προτεραιότητα όλων να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και να αναδειχθεί η αλήθεια των γεγονότων

Χιλιάδες κιλά υλικού απέστειλε για ανακύκλωση ο δήμος Νισύρου

Επιτυχία Νισύριων μαθητών σε πανελλήνιο μαθηματικό διαγωνισμό

O δήμος Νισύρου ιδρυτικό μέλος του "Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων"