Παπαδημήτρης: «Δώστε το παρών και στηρίξτε»

Παπαδημήτρης: «Δώστε το παρών και στηρίξτε»

Παπαδημήτρης: «Δώστε το παρών και στηρίξτε»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 57 ΦΟΡΕΣ

Ο επίτιμος πρόεδρος του Ηρακλή Μαριτσών καλεί όλο τον κόσμο να δώσει το παρών στην αυριανή Γ.Σ. και να βοηθήσει το σωματείο

Έκκληση σε όλους τους φίλους του Ηρακλή Μαριτσών να δώσουν το παρών στην προγραμματισμένη για αύριο Γενική Συνέλευση του συλλόγου, από την οποία θα αναδειχθεί η νέα του διοίκηση, απευθύνει με γραπτή του δήλωση ο επίτιμος πρόεδρός του Γιώργος Παπαδημήτρης.

Όπως δε τονίζει, ήδη έχει σχηματιστεί μία ομάδα εξωδιοικητικών παραγόντων, οι οποίοι έχουν τη διάθεση να στηρίξουν το νέο Δ.Σ., όχι μόνο ηθικά, αλλά και οικονομικά:

«Σας καλώ όλους να δώσουμε ένα βροντερό παρών στη Γ.Σ. του συλλόγου για εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Το νέο πρωτάθλημα με τη νέα δομή διεξαγωγής του «αγωνιστική-γεωγραφική», με αποκορύφωμα την οικονομική του απογείωση, χρειάζεται σταθερή, σώφρονα, νοικοκυρεμένη, συνεργάσιμη και σοβαρή διοίκηση, η οποία παράλληλα να έχει και σταθερούς οικονομικούς προσανατολισμούς και πράξεις εξεύρεσης οικονομικών πόρων.

Όπως τόνισα και στην πρόσφατη συγκέντρωση των μελών που έγινε, πρέπει όλοι μας, ανεξάρτητα αν είμαστε στη διοίκηση η μη, να συμβάλλουμε οικονομικά και να συμπαρασταθούμε στη διοίκηση, έχοντας μία καλή και εποικοδομητική συνεργασία για το καλό του Ηρακλή, ο οποίος ανήκει σε όλους μας.

Όπως έχω δηλώσει και η δήλωσή μου αυτή ισχύει, ομάδα φίλων του συλλόγου με επικεφαλής ανθρώπους που αγαπούν το σύλλογο και οι οποίοι θα είναι εκτός Διοικητικού Συμβουλίου, θα συνεισφέρουν οικονομικά στο σύλλογο στο φετινό πρωτάθλημα, για να έχει ο Ηρακλής ανάλογη παρουσία. Είμαι πολύ αισιόδοξος για την επιτυχία της κίνησης αυτής, καθότι τα πρώτα δείγματα είναι άκρως ενθαρρυντικά!

Όλοι μαζί μπορούμε! Είμαι στη διάθεση κάθε φίλου του συλλόγου για ανταλλαγή απόψεων για το θέμα αυτό. Όλοι παρόντες στη Γενική Συνέλευση!»

ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ
ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή