Από τις 2 έως τις 5 Μαΐου, το νησί της Ρόδου χόρευε σε ρυθμούς samba!

Από τις 2 έως τις 5 Μαΐου, το νησί  της Ρόδου χόρευε σε ρυθμούς samba!

Από τις 2 έως τις 5 Μαΐου, το νησί της Ρόδου χόρευε σε ρυθμούς samba!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 164 ΦΟΡΕΣ

Όλοι γνωρίζετε τις σαγιονάρες ΙΡΑΝΕΜΑ, μάθατε όμως ότι η Ρόδος επιλέχθηκε για να φιλοξενήσει το παγκόσμιο συνέδριο της κατασκευάστριας εταιρίας GRENDENE από τη Βραζιλία;

Η Ρόδος, και συγκεκριμένα το ξενοδοχείο Rodos Palace, υποδέχθηκε όλους τους ευρωπαίους αντιπροσώπους της συλλογής ΙΡΑΝΕΜΑ, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την πρώτη παγκόσμια παρουσίαση της συλλογής «Καλοκαίρι 2016» καθώς και να γνωρίσουν τις νέες καινοτόμες ιδέες της εταιρίας.


Ο κ. Alexandre Gastaldello, Export Director της μεγαλύτερης κατασκευαστικής εταιρίας της Βραζιλίας, στο χώρο των υποδημάτων, δήλωσε ότι το νησί των Iπποτών ήταν το ιδανικότερο μέρος για την παρουσίαση της συλλογής «Καλοκαίρι 2016», και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ιστορία του νησιού.


Την εκδήλωση χαιρέτησε ο A-ντιδήμαρχος της Ρόδου, κ.Πόκκιας, ο οποίος και απένειμε αναμνηστική πλακέτα στα στελέχη της εταιρίας GRENDENE, ανακηρύσσοντάς τους «Φίλους της Ρόδου».


Η ΑDAM’S SHOES, που έχει την αποκλειστική διανομή της συλλογής IPANEMA στην Ελλάδα και στην Κύπρο, επιμελήθηκε άψογα την κάθε λεπτομέρεια, και σφράγισε με την υπογραφή της την εκδήλωση προσφέροντας αναμνηστικά δώρα σε όλους τους παρευρισκόμενους. Μέρος της εκδήλωσης επιμελήθηκε η εταιρεία Beyond group από τη Ρόδο σε άψογη συνεργασία με την ΑΡΤΙΟΝ.


Σύσσωμη η ομάδα της ADAM’S SHOES, έδωσε το παρόν στην εκδήλωση που προσέλκυσε το πα-γκόσμιο ενδιαφέρον, και φρόντισε για την ξενάγηση της βραζιλιάνικης αποστολής, τόσο στη Ρόδο, όσο και στην Αθήνα.

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα πραγματοποιήθηκε από το Πάντειο αφιερωμένη στο έργο του Δωδεκανήσιου καθηγητή Νίκου Κόνσολα

Ξανανοίγουν τα παραδοσιακά σπίτια της Λίνδου

«Το μονοπάτι του Αυτισμού» - Εκδήλωση ενημέρωσης για τη νευροδιαφορετικότητα και τη συμπερίληψη

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη

Θρηνολογούσα Παναγιά: Το σύμβολο της χαροκαμένης μάνας

Συναυλία θρησκευτικής χορωδιακής μουσικής σήμερα στον Ευαγγελισμό

"Οι Άθλιοι" του Βίκτωρος Ουγκώ για άλλη μία παράσταση απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου!

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών