Ξεκίνησαν οι κρίσεις Δικαστών και Εισαγγελέων

Ξεκίνησαν οι κρίσεις Δικαστών και Εισαγγελέων

Ξεκίνησαν οι κρίσεις Δικαστών και Εισαγγελέων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2007 ΦΟΡΕΣ

Αλλαγές σε Πρωτοδικεία και Εφετείο Δωδεκανήσου

Ξεκίνησαν οι συνεδριάσεις του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου για τις προαγωγές και τοποθετήσεις των δικαστών και εισαγγελέων της χώρας.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις που λήφθηκαν, ο Εφέτης Αθηνών Πέτρος Πρέκας του Δημητρίου μετατίθεται στο Εφετείο Δωδεκανήσου, ενώ στο Εφετείο Λάρισας μετατίθεται ο Εφέτης Δωδεκανήσου Παναγιώτης Μολυβδάς του Αποστόλου.

Η πρόεδρος Πρωτοδικών Κω Στυλιανή Σωτηροπούλου του Μιχαήλ μετατίθεται στο Πρωτοδικείο Λάρισας και στη θέση της τοποθετείται από το Πρωτοδικείο Αθηνών η Μάρθα Δήμου του Σωτηρίου.

Επίσης η νεοπροαχθείς πρόεδρος Πρωτοδικών Σοφία Τοπαλίδου του Ευστρατίου που είχε υπηρετήσει και στο νησί μας, τοποθετείται στο Πρωτοδικείο Αθηνών, ενώ οι πρωτοδίκες κ.κ. Απόστολος Μπουσουλέγκας του Αριστείδη (από Βέροια), Ελένη Μπαρκούκη του Ιωάννη (από Ηράκλειο) που είχαν υπηρετήσει στο Πρωτοδικείο της Ρόδου, μετατίθονται στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, και η Πρωτοδίκης Ειρήνη Ευθυμιάδου του Δημητρίου που υπηρετεί στο Πρωτοδικείο Ρόδου, τοποθετείται στο Πρωτοδικείο Θηβών. Επίσης στο Πρωτοδικείο Κορίνθου μετατίθεται ο Εμμανουήλ Γεωργιάδης του Νεάρχου από το Πρωτοδικείο Ρόδου, και στο Πρωτοδικείο Λασιθίου, μετατίθεται από την Αθήνα η Πρωτοδίκης Μαρίνα Κρανίτη του Δημητρίου και στο Πρωτοδικείο Λιβαδειάς από το Γύθειο όπου είχε τοποθετηθεί πέρυσι η Ευφροσύνη – Μαρία Ντόρτου του Ταξιάρχη, ενώ στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας τοποθετείται από την Κω η Ευτυχία Μάρη του Ευσταθίου.

Σημειώνεται πως με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου προάγεται στο βαθμό του Προέδρου Εφετών ο εφέτης Ανατολικής Κρήτης Χαρίδημος Πρατικάκης του Κωνσταντίνου που είχε υπηρετήσει στο Εφετείο Δωδεκανήσου, ενώ στο βαθμό του Εφέτη προάγονται οι Ευαγγελία Γεωργίτση, Δημοσθένης Βλάχος και Ευτέρπη Κοτσίφη που είχαν υπηρετήσει στο Πρωτοδικείο της Ρόδου τα παλαιότερα χρόνια.

Διαβάστε ακόμη

Ανήλικος λήστεψε στη Ρόδο και συνελήφθη στην Κεφαλονιά

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο