Κρίνεται το μέλλον του Ιπποκράτη

Κρίνεται το μέλλον του Ιπποκράτη

Κρίνεται το μέλλον του Ιπποκράτη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 27 ΦΟΡΕΣ

Αντίστροφη μέτρηση για την καθοριστική γενική συνέλευση

Αύριο Κυριακή είναι προγραμματισμένη η έκτακτη γενική συνέλευση στον Ιπποκράτη με βασικό αντικείμενο συζήτησης το μέλλον της γυναικείας ομάδας μπάσκετ.

Μετά από τέσσερα χρόνια στις εθνικές κατηγορίες (δύο στον όμιλο Νότου της Α2 και άλλα δύο στην Α1), η ομάδα γυναικών του Ιπποκράτη αντιμετωπίζει τον (ορατό) κίνδυνο της παραίτησης από το πρωτάθλημα εξαιτίας των οικονομικών δυσκολιών αφ’ ενός και αφ’ ετέρου λόγω των τεταμένων σχέσεων που φαίνεται να διέπουν μερίδα παραγόντων του Δ.Σ. του συλλόγου και της διοικούσας επιτροπής του γυναικείου τμήματος.

Μέχρι στιγμής, τα δεδομένα είναι δύο: το διοικητικό συμβούλιο του Ιπποκράτη, με «πρωτεργάτη» τον πρόεδρό του, Στέφανο Χαρτοφύλη, επιζητούν την «απόσπαση» του γυναικείου τμήματος προκειμένου να «πέσει το βάρος» στην ανδρική ομάδα η οποία διεκδικεί την άνοδό της στη Γ’ εθνική και φέρεται ως το φαβορί των μπαράζ, μαζί με τον πρωταθλητή Κυκλάδων, Πανναξιακό.

Το δεύτερο είναι πως η όλη κατάσταση έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στις αθλήτριες οι οποίες ήδη διαπραγματεύονται τη μετακίνησή τους σε άλλη ομάδα, διατηρώντας παράλληλα στάση αναμονής για τις οφειλές της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Όπως έχει ανακοινωθεί συγκεκριμένα, την Κυριακή θα συζητηθεί το ενδεχόμενο μεταστέγασης του γυναικείου τμήματος σε άλλο σωματείο (κατά τα φαινόμενα του νησιού, χωρίς πάντως να έχει απορριφθεί η ιδέα να είναι σε σωματείο γειτονικής περιοχής) όπου ουσιαστικά θα λειτουργεί αυτόνομα.

Για το λόγο αυτό, ζητείται η βοήθεια ανθρώπων που ενδιαφέρονται να προσφέρουν και οικονομικά και οργανωτικά στη γυναικεία ομάδα, προκειμένου να μείνει «ζωντανή» και να μη χάσει το δικαίωμα συμμετοχής της στην Α1 εθνική κατηγορία.

Λίγες μέρες πριν τη γενική συνέλευση, τα πράγματα δείχνουν εξαιρετικά δυσοίωνα ωστόσο οι άνθρωποι που έχουν ασχοληθεί επισταμένως με το γυναικείο τμήμα τα τελευταία χρόνια, εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι θα βρεθεί λύση έστω και την ύστατη ώρα.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή