Ζητούμενο η συνεννόηση στον Κλεάνθη

Ζητούμενο  η συνεννόηση  στον Κλεάνθη

Ζητούμενο η συνεννόηση στον Κλεάνθη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 69 ΦΟΡΕΣ

Εντείνονται οι προσπάθειες στο Παραδείσι ώστε τα μέλη του συλλόγου να επιστρέψουν την Κυριακή ενωμένα στη Γ.Σ. και να αποφασίσουν για τη νέα διοίκηση

Την Κυριακή στις 7 το απόγευμα θα ξεκινήσει στο Πνευματικό Κέντρο Παραδεισίου η επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Κλεάνθη, η οποία περιλαμβάνει και τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης.


Οι διαβουλεύσεις για ξεπεράσουν τις διαφωνίες τους επί της πολιτικής του συλλόγου (κατά κύριο λόγο της οικονομικής), οι εκπρόσωποι του ποδοσφαίρου και του βόλεϊ θα συνεχιστούν τόσο σήμερα, όσο και αύριο, καθώς το ζητούμενο είναι να διαμορφωθεί κλίμα ενότητας και συναίνεσης, το οποίο θα αποτυπωθεί στο αποτέλεσμα της Γενικής Συνέλευσης. Το ποιο θα είναι αυτό μόνο να το εικάσει μπορεί κανείς υπό τις παρούσες συνθήκες. Το μόνο βέβαιο είναι πως ο Μανώλης Παπακωνσταντίνου έχει έτοιμο σχήμα και θέλει να παραμείνει στην προεδρία, όμως έχει ήδη διαμηνύσει πως αν ο Κλεάνθης παγιδευτεί στην εσωστρέφεια και δεν δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να πορευτεί σαν μία γροθιά, θα εγκαταλείψει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή