Το... παλεύει ο Μαθιός

Το... παλεύει ο Μαθιός

Το... παλεύει ο Μαθιός

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 116 ΦΟΡΕΣ

Ενδέχεται να ταξιδέψει με την αποστολή σήμερα το απόγευμα αλλά παραμένει άγνωστο αν αγωνισθεί. Για το διπλό στην Μαγούλα κόντρα στον Ακράτητο παίζει αύριο (17.00) ο Ιάλυσος

Σε θέση ισχύος βρίσκεται ο Ιάλυσος, μετά και το θριαμβευτικό 4-0 επί του Ζευγολατιού. Οι «ερυθροκίτρινοι» ξεκουράστηκαν χθες, καθώς αύριο πρέπει να είναι έτοιμοι από κάθε πλευρά, για να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Ακράτητο στο γήπεδο της Μαγούλας, ώστε την τελευταία αγωνιστική των αγώνων μπαράζ να έχει το πλεονέκτημα, έναντι της Θύελλας Ραφήνας.

Οι παίκτες του Ιάλυσου θα προπονηθούν σήμερα για τελευταία φορά, πριν από τον αγώνα με τον Ακράτητο, αντίπαλος για τον οποίο ο Ανδρέας Σταύρου ζητάει από τους παίκτες του να μην παρασυρθούν από την εικόνα του αγώνα στο «Οικονομίδειο» και να είναι σοβαροί και πειθαρχημένοι σε όσα τους ζητάει να πράξουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Το μοναδικό πρόβλημα συγκριτικά με τον Ιάλυσο που ξεκίνησε τα μπαράζ (απουσιάζει ο Φανούρης Γκινής), είναι ο τραυματισμός του Παναγιώτη Μαθιού.

Ο φορ της ομάδας, αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο και τον αγώνα με το Ζευγολατιό τραυματίας. Μια σύγκρουση με ένα αντίπαλο σε φάση ανύποπτη, του απέφερε ράγισμα ψηλά στα πλευρά κι αυτό καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι.
Ο ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει την αποστολή αλλά παραμένει άγνωστο μέχρι τώρα, αν θα αγωνισθεί.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Ανδρέα Σταύρου, ο οποίος θα στηριχθεί στην ίδια 18άδα και σε αυτό το παιχνίδι και που είναι οι: Λουτριώτης, Ντάνης, Παφιάκης, Σταυλάς, Χατζηπέτρος Φυλακούρης, Μαλλιάκας, Παπαδημήτρης, Μπιγκό, Αθανασίου, Ρεκλείτης, Σπάρταλης, Καρπαθάκης, Χατζηλιόντας, Μαθιός, Μπελεβέτης και Χειμωνέττος.
Οι ερυθροκίτρινοι θα προπονηθούν για τελευταία φορά σήμερα το απόγευμα και στην συνέχεια θα αναχωρήσουν για την Αθήνα.

Στο στρατόπεδο της ομάδας, υπάρχει κλίμα αισιοδοξίας πώς, ο Ιάλυσος θα πάρει την νίκη και σε αυτό το μάτς και θα συνεχίσει την κούρσα για την κατάκτηση της 1ης θέσης που οδηγεί στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Μαγούλας και είναι πολύ πιθανόν να βρεθούν εκεί πολλοί φίλοι της ομάδας από τη Ρόδο και την Αθήνα.

Αμφίβολη παρέμενε μέχρι και χθες η συμμετοχή του Παναγιώτη Μαθιού  στο παιχνίδι με τον Ακράτητο (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Αμφίβολη παρέμενε μέχρι και χθες η συμμετοχή του Παναγιώτη Μαθιού στο παιχνίδι με τον Ακράτητο (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή