Νέα διοίκηση θα αποκτήσει απόψε, εκτός απροόπτου, ο Ηρακλής Μαρτισών

Νέα διοίκηση θα αποκτήσει απόψε, εκτός απροόπτου, ο Ηρακλής Μαρτισών

Νέα διοίκηση θα αποκτήσει απόψε, εκτός απροόπτου, ο Ηρακλής Μαρτισών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 95 ΦΟΡΕΣ

Για απόψε στις 8:30 ανανεώθηκε το ραντεβού των μελών του συλλόγου, που είναι έτοιμος να αποκτήσει νέα διοίκηση υπό τον επιχειρηματία Μανώλη Παπαδημήτρη. Θα συμμετάσχουν παλαιοί και νέοι παράγοντες

Νέα διοίκηση θα αποκτήσει απόψε, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Ηρακλής Μαρτισών. Τα μέλη του συλλόγου, τα οποία συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην αίθουσα της κοινότητας για την προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση, διασφάλισαν με την παρουσία τους την απαιτούμενη απαρτία, ενώ ενέκριναν τόσο το διοικητικό, όσο και τον οικονομικό απολογισμό, κάνοντας ταυτόχρονα μία ζωηρή συζήτηση για την επόμενη ημέρα.

Έκριναν δε προτιμότερο, να μεταθέσουν την εκλογή νέου Δ.Σ. για αύριο στις 8:30 το βράδυ στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου, ώστε να ολοκληρωθούν οι εν εξελίξει διεργασίες, να «κλείσουν» τα πρόσωπα που επιθυμούν να εμπλακούν και να διευθετηθεί κάθε άλλη εκκρεμότητα.

Όσο για το πρόσωπο που θα ηγηθεί, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο ντόπιος επιχειρηματίας Μανώλης Παπαδημήτρης του Ελευθερίου, ο οποίος κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση, ξεκαθαρίζοντας πως υπάρχουν θέσεις τόσο για νέους παράγοντες, όσο και για τα μέλη του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου.

Σημειώνεται, πως στη Γ.Σ. έδωσε το παρών και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Μόσχος Ζερβός, ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη για θέματα του γηπέδου των Μαριτσών και φέρεται να δεσμεύτηκε για την άμεση έναρξη των εργασιών βελτίωσης του αγωνιστικού χώρου.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή