Ανέλαβε πρωτοβουλία ο Αντωνιάδης

Ανέλαβε πρωτοβουλία ο Αντωνιάδης

Ανέλαβε πρωτοβουλία ο Αντωνιάδης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 113 ΦΟΡΕΣ

Ο προπονητής του «Ροδίων άθλησις» συναντήθηκε με ανθρώπους της Τελχινίδας για το θέμα Γκένοφ, καλλιεργώντας το έδαφος για την παραχώρησή του

Το «Ροδίων άθλησις» δείχνει και έμπρακτα πλέον, πως θέλει να κάνει δικό του τον Ντάνιελ Γκένωφ. Δεν φτάνει όμως μόνο αυτό. Χρειάζεται και η συγκατάθεση της διοίκησης της Τελχινίδας, στην οποία ανήκει ο αθλητής.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο κόουτς του «Ροδίων άθλησις» Νίκος Αντωνιάδης, συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Τελχινίδας και συζήτησε το θέμα της απόκτησης του Ντάνιελ Γκένωφ, σε πολύ καλό κλίμα.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν να υπάρξει νέα συνάντηση σε διοικητικό επίπεδο μέσα στην εβδομάδα. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, θα υπάρξουν εξελίξεις επί του θέματος μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή.
Μέχρι τότε, θα υπάρχουν και άλλες ανακοινώσεις εφ’ όλης της ύλης από τον ίδιο τον σύλλογο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
Στο μεταξύ η διοίκηση του «Ροδίων άθλησις» με την ευκαιρία της αποχώρησης του Γιάννη Τσακογιάννη από την ομάδα, θέλοντας να τον ευχαριστήσει, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Ροδίων άθλησις θέλει να ευχαριστήσει τον Ιωάννη Τσακογιάννη για την προσφορά του την περσινή χρονιά στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στην επαγγελματική του επιλογή και καλή σταδιοδρομία. Ο Ιωάννης δυστυχώς τη νέα χρονιά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στη Θεσσαλονίκη δεν θα συνεχίσει στην ομάδα μας, αλλά είναι δική του επιθυμία και επιλογή το δελτίο του να παραμείνει στην ομάδα του Ροδίων άθλησις, ως ένδειξη του πολύ καλού κλίματος που συνάντησε στο αγωνιστικό τμήμα.

Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά μας αν τα φέρει έτσι ο χρόνος και οι συγκυρίες και ο Ιωάννης καταφέρει να ξαναγωνιστεί έστω και για έναν αγώνα με τα χρώματα της Ομάδος μας. Σε ευχαριστούμε».

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή