Άτυχος στην 5η «έξοδο» ο Ίκαρος

Άτυχος στην 5η «έξοδο» ο Ίκαρος

Άτυχος στην 5η «έξοδο» ο Ίκαρος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 112 ΦΟΡΕΣ

Υποχώρησε στη γενική κατάταξη του πανελλήνιου πρωταθλήματος motocross, μετά τη διεξαγωγή του 5ου αγώνα στα Δουνέικα Ηλείας

Ολοκληρώθηκε στα Δουνέικα Ηλείας (μια από τις δυσκολότερες πίστες του πρωταθλήματος) ο 5ος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MotoCross.

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν και τόσο καλά για τους οδηγούς του «ΙΚΑΡΟΥ» αφού οι πτώσεις που είχαν ο Φραγκίσκος Ζούνης και ο Άρης Τσαρνάς τους έριξαν πίσω στην κατάταξη του αγώνα.

Πιο αναλυτικά, στην κατηγορία ΜΧ1, ο Άρης Τσαρνάς στο Α σκέλος πήρε με άνεση την 3η θέση, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά στο 2ο σκέλος, αφού αναγκάστηκε να εγκαταλείψει μετά από πτώση που είχε στον πρώτο γύρο του αγώνα.

Στην ΜΧ2-ΜΧ2Τ η ατυχία χτύπησε στο Α’ σκέλος τον Φραγκίσκο Ζούνη ο οποίος είχε πτώση στην εκκίνηση του αγώνα και άλλες δύο κατά την διάρκειά αυτού στην προσπάθειά του να καλύψει το χαμένο έδαφος, με αποτέλεσμα τερματίσει τελικά εκτός βαθμολογούμενης 15άδας λόγω βλάβης στα χειριστήρια της μοτοσυκλέτας του.

Στο ίδιο σκέλος ο Νίκος Λυρίου πήρε την 5η θέση. Στο 2ο σκέλος τα αποτελέσματα ήταν φυσιολογικά για τους δύο οδηγούς κατακτώντας την 4η θέση ο Νίκος Λυρίου και την 7η ο Φραγκίσκος Ζούνης (1η στην ΜΧ2Τ).

Στην κατηγορία ΟΡΕΝ, ο Φίλιππος Γιακουμάκης στο Α’ σκέλος (που διεξήχθη το Σάββατο) πήρε την 4η θέση και στο 2ο πήρε την 6η θέση.

Επόμενος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MotoCross στις 20 & 21 Ιουνίου στα Γιαννιτσά.

Αναλυτικά οι οδηγοί του ΙΚΑΡΟΥ που έλαβαν μέρος στον 5ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MotoCross:

*ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ Φίλιππος-Αντώνιος #3
Κατηγορία ΟΡΕΝ, ΚΤΜ SXF 350

με χορηγούς τους: RACING DESIGN, FALIRAKI MOTOCROSS PARK, ALETRAS GAMES

*ΖΟΥΝΗΣ Φραγκίσκος #37
Κατηγορία MX2T, YAMAHA YZ 125

με χορηγούς τους: GRC POWER FACTORY, ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ, ΑΤΣΙΚΝΟΥΔΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ, RACING DESIGN, FALIRAKI MOTOCROSS PARK

*ΛΥΡΙΟΥ Νίκος #161
Κατηγορία MX2, YAMAHA YZF 250

με χορηγούς τους: YAMAHA MOTOΔΥΝΑΜΙΚΗ, MB RACING.GR, BIG BALLS MX, RODOS SPEEDLINE, BLUE STAR FERRIES, ΜILONIDIS ΕΛΑΣΤΙΚΑ, HPRINT.GR, ΡΟΛΟΓΙΑ ΒΕΡΓΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, LYRIOU MOTO SHOP

*ΤΣΑΡΝΑΣ Ανάργυρος (Άρης) #91
Κατηγορία MX1, YAMAHA YZF 450

με χορηγούς τους: RACERX.GR, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΜΟΤΟ, ΤΑΒΕΡΝΑ “ΟΛΥΜΠΙΑ”, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΔΟΥΛΗΣ “PIAGGIO MOTO”, ΚAΦΕΝΕΙΟ “ΣΤΕΛΑΡΑΣ”, ARGO ΨΑΡΟΜΠΑΣ, “ΝΙΚΟΛΑΣ” Ο ΨΑΡΑΣ, ΠΡΩΙΝΟ CAFE, ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΦΩΣ, ΚΟΣΤΩΓΛΟΥ STORES, ΠΕΝΤΑΦΟΥΝΤΗΣ LG, ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΝΝΗΣ ΡΑΚΟΜΕΛΑΔΙΚΟ “ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ”

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης