«Το Ροδίων άθλησις δίνει ευκαιρίες…»

«Το Ροδίων άθλησις δίνει ευκαιρίες…»

«Το Ροδίων άθλησις δίνει ευκαιρίες…»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 83 ΦΟΡΕΣ

Ο Πέτρος Κάλας μιλάει για τη μεταγραφή του στην ομάδα του νησιού μας

Ο Πέτρος Κάλας που την τελευταία σεζόν αγωνίσθηκε στον Πανελλήνιο, έρχεται στη Ρόδο για να αγωνιστεί με τη φανέλα του «Ροδίων άθλησις».

Δύσκολο βήμα για τον νεαρό βολεϊμπολίστα, αλλά αποφάσισε να το κάνει. Ο νεοαποκτηθείς αθλητής της Ροδίτικης ομάδας μιλώντας στο «Greekvolley» εξήγησε τους λόγους που τον φέρνουν στο νησί μας και στο «Ροδίων άθλησις»:

-Τι γνωρίζεις για το « Ροδίων άθλησις»;
«Για το «Ροδίων» ξέρω ότι είναι ομάδα που δουλεύει μέσα στο γήπεδο, δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά, έχει έμπειρο προπονητή, ο οποίος προσπαθεί να φτιάξει όσο πιο νωρίς γίνεται το ρόστερ του, έτσι ώστε να δεθούμε σαν ομάδα και να αποκτήσουμε ομοιογένεια, πράγμα το οποίο είναι πολύ σημαντικό, πόσο μάλλον όταν η ομάδα αυτή έχει ως στόχο αρχικά την παραμονή και ύστερα μια καλύτερη πορεία από πέρυσι».

-Ήταν εύκολη η απόφασή σου να πας στη Ρόδο;
«Δεν ήταν καθόλου εύκολη απόφαση καθώς θα αναγκαστώ να μείνω πολύ πίσω στα μαθήματα στη σχολή μου. Επίσης είναι η πρώτη φορά που φεύγω από την Αθήνα για να παίξω σε επαρχιακή ομάδα και σίγουρα το να είσαι μακριά από την οικογένειά σου και γενικότερα μακριά από ανθρώπους που σε αγαπάνε και τους αγαπάς, δεν είναι ότι καλύτερο για την ψυχολογία σου».

-Για ποιο λόγο το αποφάσισες τότε;
«Οι άνθρωποι στο «Ροδίων» εξασφαλίζουν καλές συνθήκες ζωής (σίγουρα καλύτερες από της Αθήνας) και σε συνδυασμό με το ό,τι θα πάρω χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια, είναι οι λόγοι για αυτήν μου την απόφαση».

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή