Γεμάτοι οι κάδοι και αφόρητη η δυσοσμία

Γεμάτοι οι κάδοι και  αφόρητη η δυσοσμία

Γεμάτοι οι κάδοι και αφόρητη η δυσοσμία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 321 ΦΟΡΕΣ

Σε αρκετές περιοχές της πόλης

Τριτοκοσμικές εικόνες βλέπουμε για μια ακόμη φορά αφού οι κάδοι σκουπιδιών ξεχειλίζουν σε πολλές περιοχές της πόλης μας.

Σε κεντρικούς δρόμους αλλά και σε γειτονιές, η κατάσταση τις τελευταίες μέρες έχει φτάσει στο απροχώρητο, ενώ μάλιστα η δυσοσμία έχει αρχίσει να γίνεται αφόρητη! Εθνικής Αντιστάσεως, Μιχαήλ Πετρίδη, Μεγάλου Κωνσταντίνου, είναι μόνο λίγες απο τις κεντρικές οδούς, στις οποίες βρίσκονται ξεχειλισμένοι κάδοι. Αντίστοιχες εικόνες αντικρίζουμε και σε γειτονιές στην πόλη της Ρόδου, ενώ το μπουρίνι των προηγούμενων δύο ημερών, εντείνει το πρόβλημα της δυσοσμίας.

Το παράδοξο στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι ότι τους ξεχειλισμένους κάδους τους βλέπουμε στις... μισές περιοχές της πόλης μας, αφού στις άλλες μισές, οι κάδοι είναι σχεδόν άδειοι υποδηλώνοντας πως η υπηρεσία καθαριότητας έχει περάσει από εκεί.

Με τη σεζόν να έχει ήδη ξεκινήσει με αρνητικό πρόσημο και για το νησί της Ρόδου, το μόνο σίγουρο είναι πως τέτοιου είδους τριτοκοσμικές εικόνες, μόνο καλό δεν θα κάνουν στον τουρισμό.

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί πως τέτοιου είδους φαινόμενα με... ξεχασμένους κάδους σε διάφορες περιοχές της πόλης μας, δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε, αλλά αυτή τη φορά αφορούσε ένα αρκετά μεγάλο μέρος της, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι, ξεχειλισμένους κάδους είχαν και πολύ κεντρικές οδοί της πόλης.

Διαβάστε ακόμη

Πασχαλινό μήνυμα της βουλευτού Μίκας Ιατρίδη

Ευχετήριο μήνυμα του Αντ. Καμπουράκη

Ευχές του δημάρχου Ρόδου, Αλέξανδρου Κολιάδη για το Πάσχα

Εντυπωσιακοί και μοναδικοί οι επιτάφιοι στο νησί της Ρόδου

Μήνυμα του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για το Πάσχα

Εις το Πάσχα των ορθοδόξων συμπυκνούται ολόκληρον το μυστήριον και ο υπαρξιακός πλούτος της ευσέβειάς μας

Μητροπολίτης Ρόδου: Ο αναστημένος Χριστός να ειρηνεύσει τις ψυχές μας και τον κόσμο

Συνεδριάζει στις 10 Μαΐου η Δημοτική Επιτροπή Ρόδου