Πόσοι υποβιβάζονται, πόσοι προβιβάζονται στο τοπικό

Πόσοι υποβιβάζονται, πόσοι προβιβάζονται στο τοπικό

Πόσοι υποβιβάζονται, πόσοι προβιβάζονται στο τοπικό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 154 ΦΟΡΕΣ

Με τις προκηρύξεις ασχολήθηκαν χθες τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΔ

Με το περιεχόμενο των προκηρύξεων των πρωταθλημάτων της νέας αγωνιστικής περιόδου, στο σκέλος που αφορά στον αριθμό των ομάδων που θα προβιβάζονται και θα υποβιβάζονται, ασχολήθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασής τους τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΔ.

Οι παράγοντες της Ένωσης επιβεβαίωσαν πως από την Α’ κατηγορία Blue Star Ferries θα υποβιβαστούν τέσσερις ομάδες, ενώ στο ακραίο σενάριο που ο πρωταθλητής Δωδεκανήσου δεν προβιβαστεί στη Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία και ταυτόχρονα ο Ιάλυσος επιστρέψει στο τοπικό, στη Β’ κατηγορία θα υποβιβαστεί και πέμπτη ομάδα.

Από τη Β’ κατηγορία, η οποία θα διεξαχθεί με δύο ομίλους των δώδεκα ομάδων στη Ρόδο και με έναν στα νησιά του Βορείου Συγκροτήματος, θα προβιβαστούν οι πρωταθλητές, ενώ οι τελευταίοι δύο των δύο ομίλων της Ρόδου θα υποβιβαστούν.

Από τη Γ’ κατηγορία θα προβιβαστούν στη Β’ οι πρώτοι δύο, ενώ ανάλογα με τις εξελίξεις σε σχέση με τον υποβιβασμό ομάδων από την Α’ κατηγορία στον όμιλο Νήσων της Β’, ο αριθμός των ομάδων της Γ’ κατηγορίας που θα προβιβαστούν μπορεί να φτάσει στις τέσσερις.

Γήπεδα και προπονητές
Το δικαίωμα να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν γήπεδα με ξερό αγωνιστικό χώρο θα συνεχίσουν να έχουν οι ομάδες της Β’ κατηγορίας.

Σε ό,τι αφορά στους προπονητές, βασική προϋπόθεση για να τους επιτρέπεται η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο, ανεξαρτήτως κατηγορίας διπλώματος (ισχύει για τα τοπικά πρωταθλήματα και των τριών κατηγοριών χωρίς διαχωρισμούς) είναι να βρίσκεται σε ισχύ η κάρτα τριετίας της ΕΠΟ. Αν ένας προπονητής θέλει να αγωνίζεται ως εν ενεργεία ποδοσφαιριστής, θα πρέπει να καταθέσει την παραπάνω κάρτα στην Ομοσπονδία.

ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ
ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή