Έτοιμοι για την ελληνοβρετανική γιορτή στο Παραδείσι

Έτοιμοι για την ελληνοβρετανική γιορτή στο Παραδείσι

Έτοιμοι για την ελληνοβρετανική γιορτή στο Παραδείσι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 130 ΦΟΡΕΣ

Τα απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής φτάνει στη Ρόδο η αποστολή της Reni Shaw Rangers. Έτοιμο είναι το γήπεδο, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το ΔΟΠΑΡ ευχαριστεί η διοίκηση

Να υποδεχθούν την αποστολή της ακαδημίας ποδοσφαίρου της Reni Shaw Rangers από το Μάντσεστερ ετοιμάζονται οι άνθρωποι του Κλεάνθη.

Οι περίπου εξήντα νεαροί ποδοσφαιριστές και οι συνοδοί τους, έρχονται στη Ρόδο το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής και την εβδομάδα που θα μείνουν, θα κάνουν προπονήσεις και θα δώσουν σειρά φιλικών αγώνων όχι μόνο στο γήπεδο του Παραδεισίου, αλλά και σε αυτό των Καλυθιών. Όπως έκαναν πέρσι, έτσι και φέτος, οι άνθρωποι του Κλεάνθη και οι ποδοσφαιριστές, θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με μία διαφορετική ποδοσφαιρική, να ανταλλάξουν τεχνογνωσία και να επεξεργαστούν ιδέες για το πώς θα μπορούσε να εξελιχθεί περαιτέρω η μεταξύ τους συνεργασία.

Την προσπάθεια του Κλεάνθη στηρίζει τόσο η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, όσο και ο ΔΟΠΑΡ, τους οποίους οι άνθρωποι του συλλόγου ευχαριστούν θερμά.

Έτοιμο το γήπεδο
Έτοιμο να λειτουργήσει ξανά είναι το γήπεδο Παραδεισίου. Ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται, μετά τις εργασίες συντήρησης που έγιναν, σε εξαιρετική κατάσταση, με τη διοίκηση του Κλεάνθη να εκφράζει τις ευχαριστίες της στο ΔΟΠΑΡ για τη βοήθεια που έλαβε με τη διάθεση των απαραίτητων υλικών και σε ό, τι άλλο ζητήθηκε.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή