Στις.... τράπεζες η Ρόδος αναστενάζει

Στις.... τράπεζες η Ρόδος αναστενάζει

Στις.... τράπεζες η Ρόδος αναστενάζει

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1060 ΦΟΡΕΣ

Απίστευτες εικόνες ταλαιπωρίας, έντασης και αγωνίας

Ουρές ένταση και ταλαιπωρία επικράτησαν σήμερα το πρωί έξω από τα περισσότερα υποκαταστήματα των τραπεζών στο νησί της Ρόδου και στα ΑΤΜ όπου συνταξιούχοι και καταθέτες, παλεύουν για να πάρουν στα χέρια τους από 60 έως και 120 ευρώ.

Στο κεντρικό υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Ρόδο, παρά το γεγονός ότι το πρωί είχε συγκεντρωθεί εξαιρετικά μεγάλος αριθμός συνταξιούχων για να εισπράξει τα 120 ευρώ, η διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά λίγο μετά τις 11 το πρωί καθώς λειτούργησαν συνολικά πάνω από 8 ταμεία, εξυπηρετώντας έτσι τους δικαιούχους σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα.

Η ίδια κατάσταση επικράτησε και στα υπόλοιπα υποκαταστήματα τραπεζών, ενώ η ταλαιπωρία άγγιξε κόκκινο και σήμερα στα σημεία όπου υπάρχουν ΑΤΜ από τα οποία ο κόσμος μπορεί να βγάλει έως και 60 ευρώ.

Μεγάλο πρόβλημα καταγράφεται πάντως στην εμπορική και τουριστική αγορά της Ρόδου καθώς επίσης και στις συναλλαγές με φοιτητές ή κατοίκους που βρίσκονται στο εξωτερικό, αφού η διαδικασία στην οποία βρίσκονται οι τράπεζες μας δεν επιτρέπει την μεταφορά μικρών ή μεγάλων ποσών.

Διαβάστε ακόμη

Για μία ακόμα φορά καθαρίστηκε η είσοδος του καταυλισμού των Ρομά στο Καρακόνερο

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Προσοχή! Επιτήδειοι αποσπούν χρήματα από πολίτες και επιχειρηματίες, υποδυόμενοι υπαλλήλους της Περιφέρειας

Νέα Αριστερά: Οι καθυστερήσεις στις πληρωμές του Μεταφορικού Ισοδύναμου οδηγούν στην πλήρη απαξίωσή του

Ενημερώθηκε το περιφερειακό συμβούλιο για την 9η Διεθνή Διάσκεψη για τους Ωκεανούς

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα θα διατεθούν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών

Νέες αρμοδιότητες στον Κ. Μενεγάκη

Στη Ρόδο για το Κτηματολόγιο και τα δικαστήρια ο γ.γ. του υπουργείου Δικαιοσύνης

Γνωμοδότηση της Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου για το Τ.Α.Π. στη Ρόδο