«Παίζει» παράταση και στις συμμετοχές

«Παίζει» παράταση και στις συμμετοχές

«Παίζει» παράταση και στις συμμετοχές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 30 ΦΟΡΕΣ

Μέχρι τις 10 Ιουλίου έχουν περιθώριο οι ομάδες να δηλώσουν συμμετοχή στα εθνικά πρωταθλήματα και Κύπελλα Ελλάδας

Μπαίνοντας αισίως στον Ιούλιο, τα χρονικά περιθώρια για το σχεδιασμό των ομάδων εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου αρχίζουν σιγά σιγά να λιγοστεύουν, δεδομένου ότι ο Αύγουστος είναι σταθερά ο μήνας έναρξης της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα και ο Σεπτέμβριος ο μήνας Κυπέλλου, τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση προς τα σωματεία, η Ομοσπονδία έχει ορίσει τη 10η Ιουλίου (ημέρα Παρασκευή) ως καταληκτική ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχής στις προσεχείς διοργανώσεις. Δηλαδή, σε περίπου μία εβδομάδα οι Άγιοι Θεόδωροι θα πρέπει να έχουν οριστικοποιήσει τη δεύτερη συνεχόμενη παρουσία τους στη Γ’ εθνική κατηγορία και ο Ιπποκράτης τη συμμετοχή του τόσο στην Α1 εθνική κατηγορία γυναικών όσο και στο Κύπελλο.

Και ο Κολοσσός H Hotels, ωστόσο, έχει αντίστοιχη προθεσμία για τη συμμετοχή του στο Κύπελλο ανδρών.

Για τις ανδρικές ομάδες, η ημερομηνία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής δεν θα αποτελέσει πρόβλημα. Για το γυναικείο του Ιπποκράτη, ίσως αυτή η τελευταία εβδομάδα να μην είναι αρκετή για να βρεθεί λύση.

Πάντως, έως και χθες συζητιόταν το ενδεχόμενο να υπάρξει παράταση από την Ομοσπονδία (όπως δόθηκε και στο θέμα των αποδεσμεύσεων) λόγω των πολιτικών εξελίξεων. Είναι λογικό πολλά σωματεία να έχουν «παγώσει» τα πάντα έως ότου ξεκαθαρίσει το τοπίο σε πολιτικό – και οικονομικό – επίπεδο με αποτέλεσμα οι προθεσμίες αυτές να μετατεθούν για μερικές μέρες αργότερα.

Άλλωστε, η κλήρωση για τα εθνικά πρωταθλήματα και τα Κύπελλα Ελλάδας θα διεξαχθεί περισσότερο από ένα μήνα μετά (18 Αυγούστου).

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή