ΣΕΤΕ: Υπάρχει περιθώριο να καλυφθεί το χαμένο έδαφος στις κρατήσεις

ΣΕΤΕ: Υπάρχει περιθώριο να καλυφθεί  το χαμένο έδαφος στις κρατήσεις

ΣΕΤΕ: Υπάρχει περιθώριο να καλυφθεί το χαμένο έδαφος στις κρατήσεις

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 95 ΦΟΡΕΣ

Την εκτίμηση ότι υπάρχει το χρονικό περιθώριο ώστε ο ρυθμός των κρατήσεων να επιταχυνθεί και να καλυφθεί το χαμένο έδαφος των τελευταίων ημερών εκφράζει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία των Τour Operators, οι κρατήσεις της χώρας μας, αυτή την περίοδο, πέρυσι, κυμαίνονταν στο επίπεδο των 120.000 επισκεπτών καθημερινά.

Τις τελευταίες ημέρες καταγράφεται μείωση κατά μέσο όρο 30% - 40% στη ροή των κρατήσεων, σε σύγκριση με τα αντίστοιχα περυσινά επίπεδα, άρα έχουμε μείωση 36.000 έως 48.000 κρατήσεων κάθε μέρα.

«Με την προϋπόθεση ότι μετά το δημοψήφισμα, η χώρα θα επιστρέψει σε φυσιολογικούς ρυθμούς, θα επαναλειτουργήσει το τραπεζικό σύστημα και θα αποκατασταθεί η εικόνα μας στο εξωτερικό, εκτιμάται ότι υπάρχει, ακόμα, το χρονικό περιθώριο, ώστε ο ρυθμός των κρατήσεων να επιταχυνθεί και να καλυφθεί το χαμένο έδαφος των τελευταίων ημερών» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Χατζημάρκος: σε διψήφιο ποσοστό η αύξηση κρατήσεων σε Ρόδο και Κω

Κως και Ρόδος στους κορυφαίους προορισμούς εσωτερικού της Aegean Airlines από τη βάση της Θεσσαλονίκης για την περίοδο του Πάσχα

Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο