Η Ρόδος εκπέμπει μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας (φωτορεπορτάζ)

Η Ρόδος εκπέμπει μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας (φωτορεπορτάζ)

Η Ρόδος εκπέμπει μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας (φωτορεπορτάζ)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 459 ΦΟΡΕΣ

Μηνύματα ενότητας και ομοψυχίας εξέπεμψαν, σήμερα, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου της περιοχής μας και πολίτες που βρίσκονταν έξω από τα εκλογικά κέντρα της πόλης της Ρόδου και, μάλιστα, οι εικόνες καταγράφονταν και από ξένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης!

Από νωρίς το πρωί το κλίμα έξω από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, είναι αρκετά καλό και όλα κυλούν ομαλά, μέχρι αυτή την ώρα.

Χαρακτηριστικές είναι οι σκηνές με εκπροσώπους εκείνων που υποστηρίζουν το «ναι» και εκείνων που υποστηρίζουν το «όχι» να στέκονται δίπλα-δίπλα, να χαιρετιούνται και όλοι να στέλνουν μηνύματα ενότητας και να εύχονται να επικρατήσει ομοψυχία όταν θα κλείσουν οι κάλπες.

Σημειώνεται ότι, όπως είχε προαναγγελθεί, έξω από τα εκλογικά κέντρα, υπήρχαν αντιπροσωπείες του ΚΚΕ που μοίραζαν, στους πολίτες που προσέρχονταν, το ψηφοδέλτιό του κόμματος.

Εν τω μεταξύ, στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, στο εκλογικό κέντρο της Ακαδημίας, την…έχουν στήσει από το πρωί ξένα δίκτυα ενημέρωσης που έφθασαν μέχρι τη Ρόδο για να καλύψουν την εκλογική διαδικασία, κάτι που καταδεικνύει, βέβαια, και το τεράστιο ενδιαφέρον που υπάρχει γι’ αυτό το δημοψήφισμα σε ολόκληρη την Ευρώπη και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι βρίσκονταν στην Ακαδημία δημοσιογράφοι και τεχνικοί από ένα Ιταλικό κανάλι, όπως και δημοσιογράφος του δημόσιου ραδιοφώνου της Γερμανίας!

Χαρακτηριστικό είναι ότι η δημοσιογράφος από τη Γερμανία πήρε συνέντευξη από βουλευτή ενώ το Ιταλικό κανάλι κατέγραφε τις δηλώσεις που έκαναν βουλευτές στα τοπικά ΜΜΕ.

Μιλώντας η «Ρ» με τη δημοσιογράφο από τη Γερμανία, είπε ότι επειδή έχουν δύο ανταποκριτές στην Αθήνα, ήθελαν εικόνα και από κάποιο νησί και ήρθαν στη Ρόδο επειδή ήταν πιο εύκολο και λόγω, βέβαια, του τουρισμού που έχει το νησί.

Διαβάστε ακόμη

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ρόδου η Ματίνα Γιανέλλη

Ο Γιώργος Παυλούς, πρόεδρος της "Κολοσσός 2047", ορίστηκε εντεταλμένος Μεσαιωνικής Πόλης

Γ. Νικητιάδης: «Έως και 10% ακριβότερο φέτος το πασχαλινό τραπέζι σύμφωνα με το ΙΝΚΑ – Στο “κενό” οι υποσχέσεις της κυβέρνησης»

Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και το ΚΕΚ Γεννηματάς στηρίζουν την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στα νέα ψηφιακά μέσα

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΚΚΕ για το σχολείο και την Ευρωπαϊκή Ένωση με την υποψήφια ευρωβουλευτή Στέλλα Βαλαβάνη

Στη Ρόδο αύριο ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος

Απορρίφθηκε η πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Υγεία στο περιφερειακό συμβούλιο

Εντυπωσιακό video - spot της Αστυνομίας με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά: Η οδήγηση στους δρόμους δεν είναι παιχνίδι