Επίσημη μπάλα στην Α’ κατηγορία Blue Star Ferries

Επίσημη μπάλα στην Α’ κατηγορία Blue Star Ferries

Επίσημη μπάλα στην Α’ κατηγορία Blue Star Ferries

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 818 ΦΟΡΕΣ

Σε συμφωνία με το κατάστημα αθλητικών ειδών Sportsmania του Παναγιώτη Αγγελόπουλου ήρθε η ΕΠΣΔ. Οκτώ μπάλες θα δοθούν στο κάθε σωματείο

Το κατάστημα αθλητικών ειδών Sportsmania του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Αγγελόπουλου θα στηρίξει φέτος τις ομάδες της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries. Η προσφορά που κατατέθηκε στην ΕΠΣΔ και η οποία έγινε αποδεκτή, προβλέπει τη χορηγία οκτώ μπαλών μάρκας macron horizon στο κάθε σωματείο της Α’ κατηγορίας, με αντάλλαγμα την υποχρεωτική χρήση τους στο πρωτάθλημα, με τη σχετική διάταξη να έχει ήδη ενσωματωθεί στη νέα προκήρυξη.

Παράλληλα, το κατάστημα του Παναγιώτη Αγγελόπουλου προσφέρει στα σωματεία τη δυνατότητα να αγοράσουν μπάλες σε προνομιακές τιμές, που κυμαίνονται από τα 13 έως τα 19 ευρώ.

Υπενθυμίζεται, πως η ΕΠΣΔ θα συνεχίσει να δέχεται, μέχρι τις 31 Αυγούστου, προσφορές από εταιρίες και ιδιώτες (ισχύει για όλα τα νησιά), ώστε να πετύχει, για λογαριασμό των σωματείων, τις καλύτερες δυνατές τιμές σε αθλητικά είδη, ξενοδοχεία, εστιατόρια, τουριστικά λεωφορεία και ακτοπλοϊκές μετακινήσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις αποστέλλουν στο φαξ epsdod@hotmail.com.

Διαβάστε ακόμη

Επιστροφή στην Καλλιθέα την Κυριακή για τον Κολοσσό H Hotels Collection με τον Ολυμπιακό!

Ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες για τα «Δρόμεια» η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Με το μυαλό στην Παναχαϊκή

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ «Οι νησιώτικες ομάδες είχαν… στήριξη από ψηλά!»

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ΕΦΟΑ

Στις 29 Μαΐου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΟΠ

Το πρόγραμμα το τοπικού μπάσκετ μετά το Πάσχα

Ξεχώρισαν οι Δωδεκανήσιοι στο Πανελλήνιο Πίστας Παίδων-Κορασίδων κι Εφήβων-Νεανίδων!