Η δοκιμή έφερε ένα εύκολο «ναι» για τον Διαγόρα Βατίου

Η δοκιμή έφερε ένα εύκολο «ναι» για τον Διαγόρα Βατίου

Η δοκιμή έφερε ένα εύκολο «ναι» για τον Διαγόρα Βατίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 145 ΦΟΡΕΣ

Αποκτήθηκε ο 23χρονος μεσοεπιθετικός Παναγιώτης Κούρελης από τη Θεσσαλονίκη, που άρεσε στις προπονήσεις

Στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα του προσδώσει τη ζητούμενη ποιότητα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, προχώρησε ο Διαγόρας Βατίου.

Στους «κυανέρυθρους» της Νότιας Ρόδου εντάσσεται ο 23χρονος μεσοεπιθετικός Παναγιώτης Κούρελης (έπαιζε πέρσι στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας Θεσσαλονίκης με τη φανέλα του Γ.Σ. Ηλιούπολης), ο οποίος συμμετέχει στις προπονήσεις των Βατενών από το ξεκίνημα της προετοιμασίας τους και έδειξε τέτοιες αρετές, που δεν επέτρεψε στον προπονητή Γιάννη Καμπούρη να κάνει δεύτερες σκέψεις γύρω από την αξία του, κάνοντας απλή και εύκολη την απόφασή του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Διαγόρα Βατίου, ο Παναγιώτης Κούρελης είναι πιθανώς ο ποδοσφαιριστής με τον οποίο κλείνει το ρόστερ. Ανοιχτοί σε κάποια επιπρόσθετη κίνηση θα είναι μόνο στην περίπτωση που τους χτυπήσει την «πόρτα» κάποια ξεχωριστή ευκαιρία.

Ατομικό ο Γιαννακόπουλος

Από τράβηγμα στον προσαγωγό ταλαιπωρείται ο Σταύρος Γιαννακόπουλος, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης με την προοπτική να επανέλθει στο ομαδικό στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι καλά και συνεχίζουν να «καταπίνουν» καθημερινά χιλιόμετρα στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο, περιμένοντας πλέον το πρώτο φιλικό παιχνίδι τους, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την επόμενη Τετάρτη κόντρα στη Ρόδο στο γήπεδο Κοσκινού.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!