Άνδρες και γυναίκες στην άμμο

Άνδρες και γυναίκες στην άμμο

Άνδρες και γυναίκες στην άμμο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 62 ΦΟΡΕΣ

Ξεκινάει σήμερα στο «Καλλιπάτειρα» το 1ο Πανδωδεκανησιακό τουρνουά beachvolley 2015

Ξεκινάει σήμερα στο «Καλλιπάτειρα» το πρώτο πανδωδεκανησιακό τουρνουά beachvolley 2015 για τους άνδρες και τις γυναίκες, που κατέχουν τα μυστικά του αθλήματος και αρέσκονται πολύ στα παιχνίδια του βόλεϊ της άμμου.

Οι αγώνες αυτού του τουρνουά θα γίνουν σήμερα και αύριο στις εν λόγω εγκαταστάσεις και αναμένεται να συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον του κόσμου.

Είναι ένα τουρνουά στο οποίο αναμένονται πολλές συμμετοχές αλλά και πολύς κόσμος να το παρακολουθήσει καθώς το μπιτς βόλεϊ είναι από τα όμορφα σπορ του καλοκαιριού.
Όσοι κι όσες συμμετάσχουν, θα πάρουν και τις απαιτούμενες εμφανίσεις που θα φορέσουν στο τουρνουά καθ’ όλη την διάρκειά του.

Μετά την λήξη των αγώνων θα απονεμηθούν έπαθλα και δώρα στους νικητές αλλά και αναμνηστικά μετάλλια για κείνους που θα ανεβούν στις πρώτες θέσεις

Το 1ο πανδωδεκανησιακό τουρνουά beachvolley 2015 τελεί υπό την αιγίδα της Τοπικής Επιτροπής και τυγχάνουν της στήριξης των φορέων του ΔΟΠΑΡ και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αλλά και των συλλόγων Ροδίων Αθλησις, Διαγόρας και Τελχινίς.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή