Σταθερή βελτίωση, το Σάββατο η τελική πρόβα για τον Ηρακλή Λάρδου

Σταθερή βελτίωση, το Σάββατο η τελική πρόβα για τον Ηρακλή Λάρδου

Σταθερή βελτίωση, το Σάββατο η τελική πρόβα για τον Ηρακλή Λάρδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 97 ΦΟΡΕΣ

Ικανοποιημένος δηλώνει ο Κώστας Παπαδόπουλος από την εξέλιξη της προετοιμασίας

Σημάδια περαιτέρω βελτίωσης, τα οποία και αποτυπώνουν τη σταθερή πρόοδο της ομάδας του, διέκρινε ο Κώστας Παπαδόπουλος στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι του Ηρακλή Λάρδου με τον Άρη Αρχαγγέλου (2-2). Ο τεχνικός των Λαρδιακών έχει αρκετούς λόγους να χαμογελά και να αισιοδοξεί.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους (στην αρχή ήταν ο μεγάλος φόβος του) δεν δείχνουν να «φρενάρουν» την εξέλιξη της προετοιμασίας, οι νεαροί της ομάδας συνεχίζουν να εκπλήσσουν ευχάριστα, δείχνοντας έτοιμοι να αρπάξουν τις ευκαιρίες από τα μαλλιά, η εικόνα στα φιλικά παραμένει πειστική, ενώ την επόμενη εβδομάδα ο Κώστας Παπαδόπουλος θα έχει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, δύο επιπλέον επιλογές στη διάθεσή του.

Ο κεντρικός αμυντικός Στέργος Διακοβασιλείου αναμένεται να επανέλθει στις προπονήσεις μετά το ατύχημα που είχε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες με το μηχανάκι του, ενώ ο αμυντικός Γιάννης Ευαγγελίδης, που μπήκε στις προπονήσεις την περασμένη εβδομάδα, θα είναι σαφέστατα πιο έτοιμος.

Η εβδομάδα κυλά με καθημερινές προπονήσεις και το ερχόμενο Σάββατο, οι φίλοι του Ηρακλή Λ. θα έχουν την ευκαιρία να καταγράψουν τις προθέσεις του Κώστα Παπαδόπουλου για το βασικό σχήμα, στο οποίο θα στηριχθεί στις διοργανώσεις της νέας χρονιάς. Το φιλικό παιχνίδι με τον Κλεόβουλο στο γήπεδο της Λίνδου θα είναι το τελευταίο της προετοιμασίας και αντιμετωπίζεται ως η τελική πρόβα.

ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ
ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!