Αγωνία για τον Καλυμνιακό

Αγωνία για τον Καλυμνιακό

Αγωνία για τον Καλυμνιακό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 42 ΦΟΡΕΣ

Κάτι παραπάνω από ορατό είναι το ενδεχόμενο οι «σφουγγαράδες» να μην κατέβουν στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.

Το ερώτημα για τη συμμετοχή ή μη του Καλυμνιακού στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries επανέρχεται στο προσκήνιο, λίγες μέρες πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το νησί των «σφουγγαράδων», ο σύλλογος βρίσκεται αντιμέτωπος με σοβαρότατα διοικητικά προβλήματα, τα οποία αν δεν ξεπεραστούν άμεσα, θα τον θέσουν εκτός ποδοσφαιρικού χάρτη για τουλάχιστον μία χρονιά.

Ο ιστορικός πρόεδρος του Καλυμνιακού Στέφανος Χατζημιχάλης, δεν δείχνει διατεθειμένος να συνεχίσει μετά από 31 χρόνια προσφοράς, καθώς πέραν της φυσιολογικής κόπωσης, φέρεται να είναι απογοητευμένος και από την υπαναχώρηση μίας ομάδας ανθρώπων που είχαν δηλώσει έτοιμοι να τον διαδεχθούν. Tην ίδια στιγμή, η ομάδα διέκοψε την προετοιμασία της μετά από λίγες προπονήσεις, ενώ κάποιοι από τους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές της έχουν παραχωρηθεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι πάντες έχουν εναποθέσει τις τελευταίες ελπίδες τους ξανά στο Στέφανο Χατζημιχάλη, τον οποίο προσπαθούν να μεταπείσουν. Αν δεν τα καταφέρουν, η χρονιά για τον Καλυμνιακό θα χαθεί. Η δήλωση συμμετοχής στην Α’ κατηγορία είναι δεσμευτική, του στερεί τη δυνατότητα να κατέβει έστω στη Β’, όπως έπραξε έγκαιρα ο ΑΟ Δικαίου, ενώ επιπτώσεις θα υπάρξουν και για το ίδιο το πρωτάθλημα, το οποίο θα γίνει μεν πιο οικονομικό (οι ομάδες θα γλιτώσουν ένα ταξίδι) και θα περιορίσει κατά μία ακόμα τις θέσεις του υποβιβασμού (πέφτουν δύο), όμως ταυτόχρονα λιγότερο λειτουργικό και χωρίς να μειώνεται η διάρκειά του. Από τη στιγμή που το πρόγραμμα έχει βγει, την κάθε αγωνιστική θα ξεκουράζονται δύο ομάδες.

ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ
ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή