Έγραψε ιστορία, ονειρεύεται Ευρώπη!

Έγραψε ιστορία, ονειρεύεται Ευρώπη!

Έγραψε ιστορία, ονειρεύεται Ευρώπη!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1904 ΦΟΡΕΣ

Η Μαριέττα Φιλιππάκου έγινε η πρώτη Ροδίτισσα διαιτητής που αξιολογήθηκε στον πίνακα ανδρών της 4ης κατηγορίας. Ο μεγάλος στόχος της είναι πλέον η κατάκτηση του σήματος της διεθνούς στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

  Μία ιδιαίτερη και σημαντική στιγμή για τη Μαριέττα Φιλιππάκου και τη δωδεκανησιακή διαιτησία αποτέλεσε η πρόσφατη ανακοίνωση από την ΚΕΔ/ΕΠΟ  της σύνθεσης των πινάκων της 4ης κατηγορίας.

Η νεαρή διαιτητής είναι η πρώτη Ροδίτισσα που καταφέρνει να αξιολογηθεί στους πίνακες των ανδρών (πέρσι είχε το δικαίωμα να διευθύνει μόνο αγώνες του γυναικείου), επίτευγμα που ανοίγει διάπλατα το δρόμο για να γίνει, μετά από λίγα χρόνια και πάντα με την προϋπόθεση πως θα συνεχίσει να εξελίσσεται, διεθνής στο γυναικείο!   Όπως δήλωσε η Μαριέττα Φιλιππάκου στην «Α.Ρ.», ο μεγάλος στόχος της ήταν εξ αρχής αυτός και θα προσπαθήσει να τον πετύχει συνεχίζοντας να δουλεύει σκληρά.

Η ίδια πιστεύει πως το κλειδί για την πρόοδό της ήταν η ισότιμη αντιμετώπιση που είχε εξ αρχής (ήταν η πρώτη γυναίκα διαιτητής στην ιστορία της Α’ κατηγορίας) και η στήριξη από τους αρμόδιους φορείς, τους οποίους και ευχαριστεί:      

«Το σημαντικό είναι ότι από την αρχή με αντιμετώπισαν ισάξια, όπως τους άνδρες συναδέλφους μου. Ευχαριστώ για τη στήριξη το ΤΟΔ, την ΕΠΣΔ και τον πρόεδρό της Παναγιώτη Διακοφώτη και τους συναδέλφους μου. Θα δουλέψω σκληρά για να πετύχω το στόχο που είχα από την αρχή και μακάρι να τα καταφέρω.»

 

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή