Την Πέμπτη ο αγιασμός στον ΑΕΡΑ!

Την Πέμπτη  ο αγιασμός  στον ΑΕΡΑ!

Την Πέμπτη ο αγιασμός στον ΑΕΡΑ!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 140 ΦΟΡΕΣ

Μια μέρα νωρίτερα ξεκινάει εκ νέου η συνεργασία των Ακαδημιών με την Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Ανέλαβε καθήκοντα νομικού εκπροσώπου ο κ. Βασίλης Χρύσης Κανείς δεν ξέρει ακόμα ποια θα είναι η τύχη του αγώνα της Καλύμνου

Είναι πασιφανές πώς οργανώνεται σιγά σιγά ο ΑΕΡΑ, με σκοπό να γίνει ανταγωνιστικός σε όλα τα επίπεδα, ακόμα και σε αυτές τις μεγάλες συνεργασίες με τους σπουδαίους συλλόγους του εξωτερικού, μα περισσότερο και σε αυτό το νομικό κομμάτι.
Έτσι την Κυριακή το βράδυ, ανακοίνωσε αρχικά την συνεργασία με τον γνωστό δικηγόρο Βασίλη Χρύση. Εκδόθηκε μάλιστα για την συνεργασία αυτή και η σχετική ανακοίνωση η οποία αναφέρει τα εξής:
«Το Δ.Σ. του Α.Ε.Ρ.Α. αισθάνεται την ανάγκη να καλωσορίσει τον δικηγόρο Βασίλη Χρύση στην οικογένεια του. Ο κ. Χρύσης, αναλαμβάνει καθήκοντα νομικού εκπροσώπου για όλα τα θέματα που αφορούν τον σύλλογο»
Πέραν τούτου και μια βδομάδα πριν το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, με χθεσινή του ανακοίνωση ο ΑΕΡΑ, γνωστοποίησε σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο πώς ο αγιασμός για την νέα περίοδο θα γίνει στις 3 Σεπτεμβρίου, ενώ μια μέρα νωρίτερα ξεκινάει η έναρξη της συνεργασίας σε επίπεδο Ακαδημιών με την Ρεάλ Βαγιαδολίδ.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του ΑΕΡΑ αναφέρει:
«Ο Α.Ε.Ρ.Α. σε συνεργασία με την Real Valladolid ανακοινώνει την έναρξη των ακαδημιών στις 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00. Επίσης στις 3 Σεπτεμβρίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός για την πρώτη ομάδα αλλά και τις ακαδημίες στο δημοτικό γήπεδο Αφάντου».

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ –ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ
Στο μεταξύ ο μεταγραφικός κύκλος δεν έχει κλείσει ακόμα για τον ΑΕΡΑ. Είναι πολύ πιθανόν μέχρι το τέλος της εβδομάδας, να γίνουν ακόμα δυο, με παίκτες που έχουν ήδη συζητήσει με τους ερυθρόλευκους, αλλά φυσικά δεν θα υπολογισθούν για το μάτς με τον Καλυμνιακό.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής τωρα, οι πληροφορίες διϊστανται.
Υπάρχει αρχικά η πληροφορία πώς ο Καλυμνιακός δεν θα κατέβει να αγωνισθεί στην Α΄Κατηγορία . Οι ίδιες πηγές ανέφεραν, πώς οι παίκτες της ομάδας της Καλύμνου έχουν άλλη άποψη.

Αν θα γίνει το μάτς η όχι, θα το γνωρίζει ο ποδοσφαιρικός κόσμος σήμερα, καθώς ο Καλυμνιακός οφείλει να το γνωστοποιήσει εγγράφως στην ΕΠΣΔ. Σε διαφορετική περίπτωση ισχύει η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή